Arama sonuçları: *

• Users: UmBlax1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Sistem Uyumu Hakkında Endiseliyim

Merhaba Kendime Sistem Topluyorum bazı parçaları 0 Aldım bazı parçaları 2.el Fakat sürekli geceleri düşünüyorum acaba parçalar uyumlu mu? Ben size Aldığım parçaları söylesem Bana yardımcı olurmusunuz Acaba Birde bu darboğaz Muhabbeti ile ilgili destek olursanız çok iyi olur Neyse aldığım parçalar...
  2. U

AMD Ryzen 5 5600 İşlemciye Ne Kadar Vermeliyim

Kendime 1 bilgisayar topluyorum fakat artık piyasa berbat durumda herkes kendi kafasına göre fiyat belirliyor sizce AMD Ryzen 5 5600 ne kadara satın almalıyım 0 alıcam bu arada birde aynı fiyata daha iyi bir işlemci alırmıyım yoksa AMD Ryzen 5 5600 İyimi
  3. U

Amd Ryzen 5 5600x 2.El Olarak Kaç Paraya Alınır

Merhaba Sistem topluyorum Ve Bir işlemciye ihtiyacım var İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X almayı planlıyorum fakat 2.el piyasası berbat Sizce En Fazla Kaç paraya almalıyım Veya 0 olarak indirimde olarak varmı
  4. U

Ssd Önerisi Olan Varmı Bütçe 4 Bin

Merhaba Sistem topluyorum Ve bir M2 SSD ihtiyacım var bana Bir fiyat performans ürünü olan bir 1 TB M2 SSD önerir misiniz?
  5. U

B550 Anakartı Almalımıyım

Merhaba Toplama Sistem Yapıyorum Karşıma Sahibinden Sitesinden B550M Anakart Buldum Serbest Piyasa Olduğu için tam bir bilgim olmuyor sizce Fotoğraf'taki anakartı almalımıyım
Geri