Arama sonuçları: *

1. J

Bu Sistem Bu Parayı Eder mi Almak Mantıklı mı

4070ti super inno3d 9850x3d b650 tomahawk 32gb 6000 cl30 tridentz kc3000 1tb m2ssd 360r v2 sıvı sogutma msi 850w 80+ gold gigabyte dragos warfire 7x kasa 78k istiyor sizce alınır mı
  2. J

Işlemci ve rami güzel laptop önerisi

ekran kartıyla bi işim yok maks 60kya kadar laptop arıyorum işlemcisi ve rami güzel olması yeterli
  3. J

Yeni amd işlemcileri beklemeli miyim

merhaba arkadaslar şuanda 7800x3d kullanıyorum sadece cs2 oynuyorum ve 540hz monitörüm var nadirde olsa fpsin memnun etmediği zamanlar oluyor geçebilceğim en iyi işlemci 9800x3d ve bununda çok memnun etmeyeceğini düşünüyorum yeni amd işlemciler çıktığında tepe model olan 9950x3d 2 yi almak...
  4. J

Iş için bilgisayar önerisi

arkadaşlar merhaba otelde resepsiyonda kullanılacak bir kasaya ihtiyacım var oyun vs oynanmayacak tek işi tarayıcı açmak olucak ama 20 25 tarayıcı açtığında bayılmayacak bi sisteme ihtiyacım var bütçe 20 bin
  5. J

Sizce bu sistem ne kadar eder

sistemimi komple satıp başka bir sistem alıcam sizce ne kadar eder bu sistem tüm ürünler kutulu faturalı garantili 4070ti super inno3d 7800x3d g skill 6000mhz cl30 2x16gb gigabyte 850w gold full modüler msi b650 tomahawk kingston kc3000 1tb m2 ssd msi 360mm sıvı soğutucu warfire x7
  6. J

Asus vs samsung 15k fiyat farkına değer mi

arkadaslar merhaba oled monitör almak istiyorum yeni çıkan 500hz olanlardan birisini alıcam samsung ve asus arasında kaldım birisi 35k birisi 50k asus için aradaki 15k farkı vermeye değer mi sizce samsung 360 oledle bi 2 gün geçirmiştim bana pekte güzel gelmemişti asusa 50k vermeye değer mi sizce
  7. J

Bilgisayarım Durduk Yere Kapanıyor

merhaba hiçbir şeye ellemedim az önce olmaya başladı suratıma kapanıyor anakartta kırmızı ışık yanıyor monitörü kapa aç yapıyorum 20sn sonra ekte gösterdiğim yazı geliyor monitörle bi alakası olduğunu sanmıyorum ama kapa aç yapınca düzeldi garip bi şekilde bu arada dün eski bi hdd takmıştım...
  8. J

Buz gibi bilgisayar kasası önerisi

arkadaslar merhaba gecen yıl bi sistem toplamıştım kendime en kötü kasayı seçmişim sanırım kışın bile alev atıyordu şuan hiç çekilmiyor odayı ısıtıyor kasa soğutması en iyi kasa hangisi şuanda bütçeden yana sıkıntı yok şuanki kasam dragos warfire 7x önericeğiniz kasada fan yoksa fan önerisi de...
  9. J

144hz laptop önerisi

merhabalar halihazırda güzel bir sistemim var yanına bir de laptop almak istiyorum bağ evine falan gittiğimde kullanmalık oyun falan oynanmayacak sadece youtube dizi film için kullanıcam ama minimum 144hz olmasını istiyorum bütçede sorun yok en sıkıntısız model hangisidir 144hz olması yeterli...
  10. J

Sistemim ne kadar eder

sistemimi satmak istiyorum boş boş duruyor 2 haftadır açmıyorum bile sadece kasa olarak ne kadar eder sizce 4070ti super inno3d 7800x3d b650 tomahawk gskill cl30 6000mhz 32gb msi 360lık sıvı sogutucu dragos warfire kasa 850w gigabyte gold full moduler psu ekipmanları monitörü falan ayrı...
  11. J

Köpeğim mousu parçaladı

razer cobra pro model mouseumu köpeğim parçaladı kasko yaptırmıştım bu durumu da kapsıyor mu acaba daha önce başına gelen oldu mu
  12. J

Asus monitör fabrika ayarlarına döndürme

monitörde dsc diye ni ayar vardı ne işe yaradığını bilmiyordum kapattım ekran gelmiyor şuan osd menüsüde açılmıyor güç ışığı beyaz olarak yanıyor ama ekran gelmiyor osd tuşuda çaşılmıyor şuan orasıda açılmıyor tuş kombinasyonuyla sıfırlama fabrika ayarlarına çevirme gibi bi şey var mı bu...
  13. J

540hz osd kayma sorunu

öncelikle iyi bayramlar 540hz asus marka monitörüm var fotoğrafta attığım gibi osd menüsü birbirine giriyor bazen kapa aç yapıyorum sıfırlıyorum falan öyle düzeliyor tam bilmiyorum nasıl çözüdüğümü ama düzeliyor uğraşınca sizce sebebi nedir kronik bi sorun mu
  14. J

500hz oled beklemeye değer mi

500hz oled hakkında bilgisi olan var mı yıl sonunda tanıtıldı sizce ne zaman satışa çıkar bizim ülkeye ne zaman gelir şuan sadece asusun 480hz oled monitörü satılıyor gereksiz pahalı olarak satılıyor yurtdısında 1000 1100 dolar bandında bizde 50k her sitede normalde lg sony falanda 480hz oled...
  15. J

20k bütçede bu laptop alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-lite-13-nesil-core-i5-1235u-8gb-512gb-ssd-16inc-w11.html https://www.vatanbilgisayar.com/casper-nirvana-x600-12-nesil-core-i5-12450h-16gb-500gb-ssd-15-6inc-w11.html ikisinden birini alıcam vade farksız taksit imkanından dolayı vatandan alıcam iş için...
  16. J

S25 ultra mı ip 15 pro max mi

ikiside yd olucak, hayatım boyunca ip kullanmadım ama alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum sosyal medya kullanmıyorum, oyun oynamıyorum ama ilk defa pahalı bir telefon alma kararı aldım.hiçbir telefonu uzun süre kullanmadım, hep ucuz telefonlar alıp 6 7 ay içinde kırdım, devamlı düşürüyorum...
  17. J

60k bütçe ile kasa önerisi

hazır sistem olsun istiyorum işlemci kesinlikle 7800x3d olmalı ekran kartı nvidia 4070 civarı harici bi kasa atmayın lütfen
  18. J

Öneri 4070ti super önerisi

merhaba gün içinde 4070ti super alacağım sadece amazondan almak istiyorum 6 ay vade farksız taksit imkanından dolayı sizce bu model alınır mı şuan indirimde görünüyor ama kart baya bi çirkin almalı mıyım sizce...
  19. J

Yardım ehliyetsiz motor kullanımı cezası

arkadaslar merhaba benim birader ehliyetsizlikten ceza yemiş motor benim üstümde olduğu için bana da yazılmış ceza buna itiraz etme hakkım varmış edince siliniyormuş benden habersiz aldı vs diye dilekce yazmam gerekiyormus bu konu hakkında bilgisi olan var mı aydınlatsın beni
  20. J

Çözüldü✓ ramleri 6000mhz yapınca pc çok geç açılıyor

arkadaslar selam soru başlıkta 7800x3d b650 tomahawk g skill triden z neo 6000mhz cl30 1703917628 kingston kc3000 1tb m2 ssd takılı sistemde tüm parçalar sıfır expoyu kapatınca 4800mhz e düşüyor ramler ve 7 snde açılıyor diğer türlü 65 70sn sürüyor
Geri