Arama sonuçları: *

• Users: Resul07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Bannerlord Çökme Sorunu

Arkadaşlar bu modları yukleyıp oyuna gırdım zamanı ıletletınce oyun dondu ve attı. ben de belkı Better Time dendır dıye onu kapatıp tekrar gırdım bu sefer de çöküyor ne yapcam
  2. R

Bannerlord İndirime Girermi

Yakın zamanda bannerlord indirime girermi sizce almayı dusunuyorum ama gırmesı olasıysa bekleyeyım
  3. R

Yardım Acil Kulaklık Önerisi

HANGİSİNİ ALMALIYIM? ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık SteelSeries Arctis Nova 3PC Wireless ve Bluetooth Gaming Kulaklık - Siyah MCHOSE X9
  4. R

Yardım Monitör Kolu Boyut Yardımı

Arkadaşlar bu ürün olurmu buraya demire mi denk gelir arkasına mi gelir? https://app.hb.biz/4MXotcwJDm5g
  5. R

Yardım İnce Hesap Ta 5060 ve Ti Aynı Fiyat Hangisini Alayım?

Arkadaşlar acil hangisini almalıyım
  6. R

Yardım Kablosuz Gamıng Kulaklık Önerisi

Şimdi alacağım 3000 4000 TL arası kulaklık öneriniz varmı deri ped olmasın Max 5k ya da çıkabilirim
  7. R

Yardım RTX 5060 ve RTX 5060 Ti Aynı Fiyat Aliyimmi

Arkadaşlar ikiside aynı fiyat hangisini alayım?
  8. R

Yardım Monitörüm Nvidia Teknolojili AMD Ekran Kartı Olurmu

ASUS TUF Gaming VG249Q5A monitörüm var. Kutusunda G-SYNC yazıyor. AMD RX 9060 XT ekran kartı alırsam FreeSync Premium çalışır mı, yoksa sadece G-SYNC mi destekliyor?
  9. R

Yardım Steel Series Modellerinin Farkı

Arkadaşlar selamlar SteelSeries Arctis Nova 3PC ile SteelSeries Arctis Nova 3X in farkı varmı biri PC biri Xbox için mi bayaa bir fiyat farkı da var ben PC de kullanmak istiyorum yardım eder misiniz?
  10. R

Bütçeye Uygun Kulaklık Önerisi?

Arkadaşlar selamlar Yeni bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem Max 4000 TL Kablosuz olsun istiyorum. Mikrofon olsun,çok kaliteli olmasına gerek yok oyunlarda birileriyle konuşurken sorun yaşamayayım yeter. Deri pad terletir diye tercih etmiyorum ama çok anladığım konular değil...
  11. R

Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar Selam ben ulugames reload wireless mouse almayı düşünüyorum 2300 TL olan standart modeli fakat 8 k hz ye gerek var mı atk vxe gibi markalar tercih edebilirim onların 1 k hz olanları mesela daha ucuz 1900 ya da 1500 TL olan var ama ben ulugames i 8 k hz alıp 1 k da da kullanabilirim...
  12. R

Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F (6 Çekirdek / 12 İş Parçacığı, 3.70 GHz, AM5, DDR5) ‎ ‎İşlemci Soğutucu:Thermalright ‎Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C ‎ ‎Anakart: ASUS Prime B650M-R (AMD AM5, ‎DDR5, mATX) ‎ ‎Ekran Kartı: ASUS DUAL NVIDIA GeForce RTX 5060 ‎ ‎Bellek (RAM): G.Skill Ripjaws S5...
  13. R

Nvidia Ekran Kartına AMD Teknolojisi Olur Mu ?

Bir monitör alacağım da arada kaldım, ASUS'un 23.8" 200Hz 0.3ms Fast IPS iki modeli var (VG249Q5A ve VG249Q5R). Özellikleri neredeyse tamamen aynı. Biri Nvidia G-Sync destekli ve fiyatı 5.799 TL, diğeri AMD FreeSync destekli ve fiyatı 4800 TL . Bende Nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum...
  14. R

Nvidia Ekran Kartına Free Sync Olurmu

Bir monitör alacağım da arada kaldım, ASUS'un 23.8" 200Hz 0.3ms Fast IPS iki modeli var (VG249Q5A ve VG249Q5R). Özellikleri neredeyse tamamen aynı. Biri Nvidia G-Sync destekli ve fiyatı 5.799 TL, diğeri AMD FreeSync destekli ve fiyatı 5.699 TL. Bende Nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum...
  15. R

Monitör Tutucu Önerisi

Benim masamın demiri biraz kenarlara yakın olduğu için Trendyol da ki popüler markaların tutucuları ve klasik tutucular tutmayabilir ya da onların ayarı varmı ne yapabilirim?
  16. R

Uygun Mouse Pad Önerisi

Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
  17. R

75 Klavye Önerisi Lazım

%75 klavye önerisi lazım Türkçe Q 8k Hz Olması lazım Manyetik ya da mekanik hangisi daha iyi bilmiyorum Bütçem 2500 civarı Maks 3k
  18. R

Klavye Mouse Önerisi

Klavye içinde mouse için de 2.5 k bütçem var 2.5k klavye ve 2.5 k mouse önerir misiniz?
  19. R

AMD Ryzen 5 7500f E Soğutucu

Arkadaşlar elimde Ryzen 5 7500 F var THERMALTAKE UX400 soğutucuyu düşünüyorum başka bir önerisi olan varmı, iyi midir??
Geri