Arama sonuçları: *

• Users: zulavippp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Hepsiburada İndirim Kuponu Var mı?

bunu alacağım da indirim kuponu varsa verir misiniz https://www.hepsiburada.com/ktc-24-5-h25t7-fhd-ips-200hz-1ms-pm-HBC000078MT98
  2. Z

İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

Merhaba arkadaşlar, incehesap üzerinden Gamepower Mihawk oyuncu kulaklığı satın aldım. Ürün bugün elime ulaştı fakat kafama denediğimde çok dar geldi ve aşırı baskı yaptı. Ben de ürünü zarar görmeyecek şekilde kutusuna geri koyup İncehesap üzerinden cayma hakkı kapsamında iade talebi...
  3. Z

Ryzen 5 5500 + RX 580 8gb İçin Monitör Önerisi

Sistem: Ryzen 5 5500, RX 580 8GB, 16GB RAM, MSI A520M-A Pro Bütçe: 3000-4000 TL Monitör önerisi olan var mı? Teşekkürler.
  4. Z

Gamepower Mihawk 7.1 mi Rampage X-Ranger 7.1 mi?

Gamepower Mihawk 7.1 ile Rampage X-Ranger 7.1 arasında kaldım. Kullananlar varsa ses kalitesi, mikrofon, konfor ve malzeme kalitesi açısından hangisini önerir?
  5. Z

1500 TL Büyük Kafa İçin Kulak Ağrıtmayacak Kulaklık Önerisi

Yaklaşık 1500 TL bütçem var. Kafa yapım büyük olduğu için kulaklıkların yanlardan sıkmasına ve kulaklarımı ağrıtmasına karşı çok hassasım. Gamepower Mihawk almayı düşündüm ama ağır ve kafa yapısı büyük olanları ağrıtabileceğini öğrenince kargoya verilmeden direkt siparişimi iptal ettim. Benim...
Geri