Arama sonuçları: *

• Users: Ellegans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Setup Dekorasyon Önerisi Lazım

Masa olarak bunu almayı düşünüyorum: xDrive Rüzgar Oyuncu Masası Beyaz. 2 tane raf almayı düşünüyorum bundan: BERGSHULT/GRANHULT beyaz-nikelaj kaplama 80x20 cm duvar rafı - 39290824 | IKEA Birkaç tane böyle sarkan bitkilerden alacağım, raflara koyacağım...
  2. E

2.000 TL'ye Akıllı Priz Önerisi

Bana uzaklardan açık/kapatabileceğim akım korumalı priz lazım, önerebilirseniz sevinirim.
  3. E

Bilgisayarı Uzaktan Açma

Yakında tatile gideceğim ve yeni bilgisayarımı götüremeyeceğim, eski laptopumu götüreceğim. Bilgisayarımı uzaktan bağlanıp oynamak istiyorum onu çözdüm ama bilgisayarı uzaktan açmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum akıllı priz veya statik ip gibi şeyler almam gerekiyormuş galiba bunun başka bir yolu...
  4. E

Çözüldü✓ Yeni PC Valorant Fps Drop

1 hafta önce yeni pc aldım ve kurdum ama valorantta fps drop yiyorum monitörümün hz si 180 ve o yüzden 180'e sabitliyorum ve fps im sürekli anlık olarak 160 lara veya 10 lara vs. düşüyor ve bu yüzden anlık olarak ekranım donuyor bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim yardımcı olabilir misiniz...
  5. E

Yardım Kuzenim İçin 5080 Laptop Önerisi

Kuzenim 10 yıl aradan sonra yeni bir laptop almak istiyor ve fiyat sınırını 200K olarak belirledi ASUS veya MSI soğutması iyi 5080 (5090 yok sanırsam o civarlarda) 2TB ssd olmazsa 1TB de olur iyi işlemcili bir laptop lazım acilinden ben şunları buldum ama çok bilgim yok iyimidirler...
  6. E

Mavi Ekran Cihazınızda Bir Sorunla Karşılaşıldı, Yeniden Başlatılıyor

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor. (mavi ekran görmedim ama galiba minidump mavi ekrandan dolayı oluyor) ASUS TUF...
  7. E

Yeni PC Fps Drop Yiyorum

yeni pc aldım kendim topladım valorantta her 10-15 sn de bir fps drop yiyorum Asus tuf x870 plus wifi Asus prime rtx 5070 ti Lexar nq790 2tb Ryzen 7 7800x3d biosu dün güncellemiştim benden sonra yeni bios sürümü gelmiş ama beta sürümü olduğu için yüklemedim yüklemeli miyim? asus...
  8. E

Yeni Bilgisayar Çok Yavaş Açılıyor?

Yeni bilgisayar aldım bilgisayar 20-30 saniyede anca açılıyor denetim masasından hızlı açılmayı açtım görev yöneticisinden başlangıçda açılanlarıda kapattım hala daha aynı ne yapmam lazım? Asus tuf x870 plus wifi Asus prime rtx 5070 ti Lexar nq790 2tb Ryzen 7 7800x3d
  9. E

Acil!! Bilgisayar Aniden Yeniden Başladı

acil yardım lazım bilgisayarı daha yeni dün ben, abim ve arkadaşı beraber topladık bugün fortnite oynarken önce ekran dondu sonra mavi ekran vs. vermeden yeniden başladı sonra herhalde yanlışlıkla restart tuşuna bastım dedim (kasa şuanlık ayağımın dibinde) sonra bir daha fortniteye girdim...
  10. E

Yeni Toplama Bilgisayar Aldım İlk Neler Yapmalıyım

Yeni bir bilgisayar topladım ilk olarak neler yapmam gerekir? Windows kurdum asusun(anakart) asus drivehub daki bütün driverleri güncelledim başka neler yapmam lazım? Ryzen 7 7800x3d Asus tuf x870 plus wifi asus prime rtx 5070 ti corsair nautilus 360 rs fanları vs. yönetecek uygulamaya da...
  11. E

Yardım Gfn Meccha Chameleon Destekleniyor Mu?

Steamde oyunun GFN'e eklendiği yazıyor ama gfn'de aradım bulamadım? bir bilgisi olan var mı ""Meccha Chameleon" is now supported on GeForce NOW. As a result, the game can now be played even on low-spec PCs and Macs." "Meccha Chameleon" artık GeForce NOW'da destekleniyor. Sonuç olarak, oyun...
  12. E

Sistem İyi Olmuş Mu?

Bu şekilde toplarsam herhangi bir uyumsuzluk vs. olur mu veya bu parça kötü değiştir dediğiniz var mı??? İşlemci: Ryzen 7 7800x3d (HENÜZ ALMADIM) 14400 Sıvı Soğutucu: Corsair Nautilus 360RS (ALDIM) 5600 Ekran Kartı: Asus Prime RTX 5070 Tİ (ALDIM) 52000 Anakart: Asus Prime X870-P (HENÜZ ALMADIM)...
  13. E

Çözüldü✓ Corsaır Nautilus 360 Rs Alınır mı?

CORSAIR Nautilus 360 RS işlemci sıvı soğutucu alacağım amazonda az da olsa indirime girmiş gördüğüm kadarıyla hiç indirime girmeyen bir sıvı soğutucu zaten sizce 5.594 fiyatına alınır mı? Birde bu soğutucuyu kullananlar nasıl bir performans alıyorlar ses çıkartıyor mu bunu söylerlerse...
  14. E

Yardım Patriot Viper Venom 16gb Ram 11k'ya Alınır mı

Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 bu ram şuanda amazonda 11.189TL maximuma 500tl maxipuan veriyor 10689TL'ye geliyor sizce bu fiyata alınır mı yoksa başka ramler için indirim mi beklesem
  15. E

Gaming Gecesi Lexar Nq790 1tb Gen4x4 7000/6000mb/Sn

Bu SSD 7K dan 6K ya düşmüş sizce alınır mı nasıl SSD güzel mi ?
  16. E

Yardım İkili Bios Ne Kadar Önemli

Asus Prime X870-P WiFi almayı düşünüyorum ama ikili bios yokmuş çok sorun çıkartır mı ?
  17. E

Asus Anakart Önerisi

Bana Asus marka bir anakart lazım msi b850 gaming plus wifi seviyelerinde bir şey olmasını istiyorum siyah sistem topluyorum o yüzden siyah olmalı ve abim ekran kartı asus olduğu için anakartında asus olmasını zorunlu kılıyor öyle bir anakart önerebilir misiniz?
  18. E

Asus Rog Strıx B850-A Gamıng Wıfı

Bu anakartı almak istiyorum amazonda 13999 liraya düşmüş gözüküyor bu fiyata alınır mı?
  19. E

Lexar Nq790 1 Tb İyi mi

Lexar NQ790 1 TB 7K fiyata değer mi sizce veya gene 7K fiyatına daha iyi bir ssd var mıdır?
  20. E

Yardım 5070 Ti Bu Fiyata Değer mi?

Amazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce...
Geri