Arama sonuçları: *

• Users: jeagereren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Klavye Önerisi (Güncellendi)

KLAVYE https://www.xrades.com/products/xrades-xr68-klavye?variant=52908357976369 beyler hoşuma giden model renk ve dizayn (harflerin üstte değil altta olması) tam olarak bu. Kablosuz olması tercihim. bütçe olarakta 2.5k ya kadar çıkarım ama işimi görsün yeter kafasındayım bi tık, en min...
  2. J

Klavye Mouse Gamepad Önerir Misiniz

Klavye ve Mouse; mümkünse tercihim kablosuz. Klavye sessiz olmalı. rgb güzel olur. bütçe: ikisi için toplam 3-5k gamepad; xbox stilinde olsun en rahat ettiğim still o 85% pes oynayacağım extreme özellikler aramıyorum. bütçe 1-2k
  3. J

Zoko Kasa Alınır mı? 4.500tl

bu kasa modeli çok hoşuma gidiyor sizce fiyatına göre nasıldır alınır mı? Eğer bu olmazsa aklımda 3.5k TL'ye rampagein kasası var hangisini önerirsiniz? ZOKO...
  4. J

Öneri Klavye Mouse Kulaklık Öneri

Selam beyler, kablosuz olmalarını istiyorum. klavyenin sessiz olması lazım o mekanik klavyelerdeki tak tuk ses kesinlikle sıkıntı çünkü genel olarak gece oynayacağım için çok ses yapar. Bilgili olduğum konular değil yanlışım olursa düzeltin, manyetik klavye daha sessiz oluyormuş genel olarak o...
  5. J

Trendyol Ya Da Hepsiburada 9 Taksit OEM Pc Alınır mı?

trendyolda ve hepsiburadada 9 taksitli pcler dikkatimi çekti sizce alınır mı? 9070xt olanlar.
  6. J

2k İçin En En En F/P Sistem Tavsiyesi

selam arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım ve 2k da oynamak istiyorum. gta v gibi oyunlarda 2k full ayarlada rahat oynatacak kapasite yeterlidir. Sistemi sadece hepsiburada dan toplar mısınız bütçe olarak enn uygunda kalmak önceliğim. kendim topladım 85kya geldi ama daha düşük donanımlarla...
Geri