Arama sonuçları: *

• Users: Piyanistt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Piyanistt

2000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçem 2000 TL 2500 de olur Max 2500 kablosuz olması şart oyun için istiyorum her türlü oyun oynuyorum.
  2. Piyanistt

Discord Sohbet Suncusu İsmi Önerisi Verirmisiniz

Discord Sohbet suncusu ismi önerisi lazım sohbet tarzı aklımda isim fikri yok onerilerinizi bekliyorum
  3. Piyanistt

Lise 10.Sınıf Ortalama ile Geçti

10.sınıfım ortalamam yıl sonu ortalamam 76 karnede ortalama ile geçti yazıyor ancak matematikten 2 dönemin toplamı 48 ile kaldım sorumluluk sınavına girermiyim sorumlu geçti yazmıyor
  4. Piyanistt

1500 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

1500 TL Kablosuz Gaming Kulaklık öneridi lazım bütcem 1500 TL
  5. Piyanistt

Öneri Pc İçin Oyun Onerirmisiniz

Fark etmez yeterki şu sınavlar bitti artık bi oyun bulayım ve kesintisiz zevk icinde oyniyayım önerilerinizi bekliyorum
  6. Piyanistt

🔥İndirim Havıt Gk61 Oyuncu Mikrofonu

Kardiyoid eğrili bir model. Alt bütçelerde Fifine A2 gibi çok iyi modeller vardı fakat yurt dışı alışveriş için gelen kanunla artık bu modellere erişemiyoruz. Bu sebeple şu anda bütçesindeki en iyi model. Son 6 ayın en düşük fiyatıyla satılıyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Havit...
  7. Piyanistt

Akko Gh300 Vs Atk Neptune N9 Vs Wraith Eva

Wraith EVA ATK Neptune N9v veya Akko GH300 almayı düşünüyorum hangisini almalıyım sizce
  8. Piyanistt

Yardım 2000-3000 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

2000-3000 TL bütçem var artık kablosuz kulaklık almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. Piyanistt

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bütcem 2000 TL Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum en kötü 2500 olur bütcem
Geri