Arama sonuçları: *

• Users: Erasd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

RTX 5060 Riser Kablo Önerisi

Dostlar selamlar kasam lian li o11 dynamic mini v2 kasama ve rtx 5060 uyumlu riser kablo arıyorum.Tercihen beyaz daha iyi olur bütçem 2-3k arası.
  2. E

Colorful B650m Anakart Lian Li Mini V2 Kasaya Sığar mı?

Dostlar selamlar yeni bir sistem diziyorum ancak aldığım sıvı soğutucu(Arctic liquid freezer III pro)taktıktan sonra anakart için olan yer azaldı ve benimde sorum bu anakart kasaya bu sıvı soğutucu ile olurmu?(alta görsel bırakacağım üstteki iki çıkıntılı yer(sanırsam anakart takmak yeri) sıvı...
  3. E

Apacer Ram Alınır mı?

Evet dostlar sorum başlıkta belirttiğim gibi full beyaz bi sistem dizme fikrim var ancak 2x16 ram için ayırabildiğim bütçe 25.000 civarı ve 24.000 civarında apacer panther rami gördüm hem siyah hem beyaz hemde rgb çok da sırıtmayacağını düşünerek bunu seçtim sizce bi sorunu varmı bi sıkıntısı...
  4. E

RX 9070 XT Sorunlu Mu?

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar...
Geri