Arama sonuçları: *

• Users: wertyh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

PC(Fıfa ve Pes) İçin Oyun Kolu Önerisi

Bilgisayar için 2 adet almak üzere öncelikli olarak futbol oyunları için f/p oyun kolu arıyorum. ayrıca kablolu olması çok önemli çünkü pc de bluetooth yok
  2. W

PC Minecraft Nasıl İndirilir

mobilde hepimizin bildiği siteden defalarca yükledim fakat daha önce hiç bilgisayara indirmedim nasıl indirebilirim
  3. W

Mafia 2 Formattan Sonra Sıfırlandı

Bilgisayara virüs bulaşması sebebi ile format attım ve epic games üzerinden oynadığım hikayeli oyunlarımın hepsi sıfırlandı diğer oyunlara zaten yakında başladığım için problem olmadı fakat mafia 2'yi bitirmeme 2-3 bölüm falan kalmıştı bu yüzden mafia 2'ye en baştan başlamak istemiyorum...
  4. W

Counter Strike 2 El Aralarında FPS Düşüşü

Normalde çok umursamıyordum ama çok sık olmaya başladı normalde 400 civarı FPS alırken el bittiğinde 200-220'ye fln düşüyor FPS Konsolu açıp fps-max0 yazmaya çalışıyorum konsolda da bir sorun var sürekli kod akıyor ve yazdığım kod çalışmıyor ama ana menüde konsolda sorun olmuyor sadece oyun...
  5. W

Yeni PC Alanlar İçin Steam Yaz İndirimleri İyi Bir Fırsat mı?

PC'yi neredeyse yeni aldım sayılır şuan 2-3 tane ücretsiz oyun hariç hiçbir oyun yok Oyun ararken de yaz indirimini gördüm çoğu oyun %80 %90 indirime girmiş size sormak istediğim bu işin içinde kurt yeniği var mı yoksa kaçırılmayacak bir fırsat mı? Fiyatları epic games ile karşılaştırdığımda da...
  6. W

Çözüldü✓ Incehesap Vector Silver Kasa Fanlar Çok Gürültülü Çalışıyor

Herkese iyi forumlar geçen cuma gaming gecesinde vector silver adlı oem paketi aldım ilk çalıştırdığımdan beri fanlar çok gürültülü çalışıyor. birkaç site indirip düzeltmeyi denedim olmadı,bıosta duzeltırım diye düşündüm ama biosta sadece 1 fan çalışıyor olarak görünüyor,nvıdıa'da fan hızı zaten...
Geri