Arama sonuçları: *

• Users: qwerty3126
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Merhabalar Garip Bir Sorunum Var Ne Olduğunu Çözemedim Yardımcı Olabilir Misiniz

Yeni bir bilgisayar aldım, kurdum. Çalışmasında bir sorun yok fakat açılıp kapanırken 1-2 saniye süren bir ses yapıyor, böyle "çıt" diye. Yaşayanınız var mı veya neden olabilir? Fandan mı geliyor yoksa başka bir şeyden mi emin olamadım. Çalışırken ses falan yapmıyor, sadece açılıp kapanırken...
  2. Q

Yardım Sıvı Sogutma İçin Yardım

Ryzen 7 9800X3D için Enermax Liqmaxflo ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF360T-ARGB) takmak mantıklı mı, yoksa üzerine koyup başka bir model mi almalıyım?
  3. Q

Öneri 2 Ci El Sıvı Sogutucu

Merhaba 2 ci elden sıvı sogutma almak mantıklı mı yoksa kesinlikle 2 ci el sıvı sogutma tavsiye etmez misiniz
  4. Q

Yardım Qnakart Tavsiyesi Joo

Güçlü bir sistem topluyorum da RTX 5080 ve Ryzen 7 9800X3D'li. Buna bir ATX B850 almak istiyorum. Alınabilecek en iyi B850 hangisi olur? F/P veya başka bir kriter fark etmez.
  5. Q

Yardım Kasa Önerisi Yardımı

Merhaba arkadaşlar atx anakart için kasa almayı düşünüyorum aklımda bu model var iyi midir bu fiyata daha iyisi var mıdır
  6. Q

AMD Anakart Tavsiyesi

Merhaba işlemci olarak ryzen 7 9800x3d düşünüyorum ve matx bir sistem diyeceğim alınabilecek en iyi ekran kartı hangi modeldir fp vs olarak
  7. Q

Yeni Bilgisayar İçin Fikir

Merhaba, şu anda elimde eski bilgisayarımdan kalma Lian Li 205M marka bir kasa var ve yeni bir sistem, dizeceğim 5080 ve ryzen 7 9800 x3d combosu ile ona denk parçalar almak istiyorum. Fiyatından belli noktalardan kısmayı düşünüyorum, o yüzden kasamın şimdilik kalmasını istiyorum. mATX bir...
Geri