Arama sonuçları: *

• Users: muwtlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. muwtlu

C# switc-case kullanarak matematik metodu kullanma.

Öncelikle Merhaba Bilgisayar Programcılığı okuyorum yarın nesne tabanlı programlama dan büte gireceğim de finaldeki bi soruya aklım takıldı ve hala kodları yazarken hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim . SORU= switch-case komutu ile matematik metodları kullanarak (ör= Math.Sqrt) x ve y...
  2. muwtlu

Asus rog rx470 bios sifirlama

Arkadaşlar merhaba elimde bulunan Asus rog rx470 4gb ekran kartima yanlışlıkla yanlış bir bios yuklemesi sonucu görüntü alamıyorum nasıl düzeltebilirim yardımci olabilirmisiniz lütfen?
  3. muwtlu

400W PSU SİSTEME YETERLİ OLURMU

Selam dostlar malumunuz dolar 7 yi aştı fırlayıp gidiyo ırzı kırık şuanki elimdeki parçaları satip üstüne nakit ekleyip yeni bir sistem topluyorum ve elimdeki PSU nün yeni toplayacağım sisteme yeterli olup olmaması konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Elimdeki PSU 400W , Sertifika...
  4. muwtlu

Anakart İşlemci ve ekran kartı ile uyumlu mu? ?

Arkadaşlar Elimde msi h110m pro-vd i3 6098p msi gtx750 ti lı bir sistem var ama geçenlerde yanlışlıkla anakartı hakkın rahmetine kavuşturdum ve yeni bir anakart almayı planlıyorum Asus H110m-K diğer sistem parçalarımla uyumlu olurmu ?
  5. muwtlu

Chipset Aşırı Isınıyor ve PC açılmıyor

Selam dostlar dün rutin olan ayda bir bilgisayar temizligimi yaptım ve bilgisayarı kurdum her şey güzeldi bilgisayar çalışıyordu falan, çekmecede 1 metre uzunluğunda LED ışık gördüm ve önceden yaptığım gibi kasanın içine döşemek istedim görsellik açısından ve kablonun ucunu bilgisayar çalışırken...
Geri