Arama sonuçları: *

• Users: ca20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Sistemim Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dinlerim. Yaklaşık 1.5 ay önce aşağıdaki sistemi toplamıştım ama birkaç gün önce baba olacağımı öğrendim. Planlı olmadığı için sigortası, paketi cartı curtu beni düşündürmeye başladı. Allahın izniyle altından kalkarım zor durumda değilim ama bu Pc'yi elden...
  2. C

Yardım Media Markt Anakart İademi Almıyor !

Media markttan online olarak ASUS Prime B850M-K AMD Anakart almıştım. Ürünün kargo kutusunu dahi açmamıştım(media markt kendi dış kutusu). Az önce kargodan bana geri gönderdiklerine dair mesaj aldım. Müşteri hizmetlerini arayınca anakart iadesi kabul etmediklerini söylediler. Tüketici hakem...
  3. C

Segotep Fz 6 Pro Stok Termal Macun

Arkadaşlar segotep fz6 pro almıştım. Bunun içinden çıkan termal macun hakkında fikri olan var mı? Kullanılır mı yoksa daha iyi bir şey almak mı gerekir? Gerekiyorsa ne alınabilir? İşlemcim 7700.
  4. C

9070xt İçin İşlemci ve Monitör Önerisi

Öncelikle herkese iyi günler ve şimdiden teşekkürler. ANAKART: COLORFUL BATTLE AX B650M WİFİ EKRAN KARTI: ASUS 9070 XT RAM: VİPER VENOM 16GB 6000MHZ CL30 PSU: RAİJİNTEK LİTE 850W KASA: LİAN Lİ V100R MİNİ SSD: WD BLUE SN51000 1TB İŞLEMCİ:? SOĞUTUCU:FZ 6 pro Şu ana kadar aldıklarım...
Geri