Arama sonuçları: *

• Users: xicon1tap
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Ayıplı Gelen Anakart

Beyler yeni sistem topluyorum, N11 Gameworktech'ten MSI Pro B650M-B Anakart sipariş etmiştim. Parçalarım gpu hariç elime ulaştı ben de yenisi gelene kadar eski bi gpu ile uzay montaj yapıp test etmek istedim. Uzay montaj yaparken panelin polimer kısmında çatlak olduğunu farkettim baya canımı...
  2. X

Hangi Monitörü Almalıyım?

Ryzen 5 7500 F, RTX 5060, 1X16GB DDR5 CL30 6000 MHz sisteme sahibim, high elo Valorant oyuncusuyum ve monitöre ihtiyacım var. En kötü ihtimal 280 Hz'lerde bir şey alacağım, bütçem ise 10-12K civarında. Alienware AW2525HM acayip kafama yattı ama AOC'nin 80/100 Hz fazla olması düşündürdü beni...
  3. X

Ekran Kartı Tavsiyesi

Ryzen 5 7500 F işlemcinin yanına 16-20K TL fiyat aralığında hangi işlemci alınır, aklımda RTX 5060 var ama?
  4. X

Sistem Topluyorum Tavsiyeye İhtiyacım Var.

Merhabalar dostlar, öncelikle 20 yaşındayım ve sonunda kendi sistemimi topluyorum şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım isteyen herkese nasip olur. Daha önce sistem toplamadım ilk defa topluyorum o yüzden günlerdir araştırıyorum ve parçaların uyumluluğunu öğrenmeye çalışıyorum. Açıkçası OEM de...
Geri