Arama sonuçları: *

• Users: Odininoglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Odininoglu

Kasa Temizliği İçin Kompresör Önerisi

Kasa temizliğinde kullanıma uygun, mümkünse şarjlı küçük bir kompresör arıyorum. Araştırdım ama ya hiç yorum yok ya da çok kötü duruyorlar. Kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum.
  2. Odininoglu

Öneri Asus A32 Plus Kasa İçin Fan Tavsiyesi

A32 Plus kasa aldım ancak fanlarını değiştirmeyi düşünmüyorum. Warframe 360 pro soğutucu ekleyeceğim. Kasa, basic 4 fan ile geldiği için alt kısma 3 adet rbg ve şekilleri benzer fan düşünüyorum ama incelediğimde uygun fan bulamadım. Orijinal fanlara baktığımda da fiyatları fazla geldi. 3x120mm...
  3. Odininoglu

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Asus a32 plus kasa 9070 xt taichi gpu B850 tuf anakart Kingston rgb ram 7800x 3d işlemci bulunuyor. İşlemciye uygun soğutucu arıyorum. LF III Pro düşünüyorum ama diğer parçalarla birlikte biraz görüntüye de önem vermek istedim. Daha şık görünümlü ve performanstan çok ödün vermeden alabileceğim...
  4. Odininoglu

100.000 TL Sistem Tavsiyesi ve Görüş

100k bütçeye ufak ufak upgrade yapayım derken bir anda kendimi kasayı toplarken buldum. Aldığım ve almayı planladığım parçaları yazacağım. Alternatif F/P tavsiyeleri ve aldıklarım veya almayı düşündüğüm parçalar için fikrinizi merak ediyorum. Ekran kartı: taichi 9070 xt(40.500) İşlemci: 7800x3d...
Geri