Arama sonuçları: *

• Users: WWxSunSet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Viper Xtreme 5 7000mhz Cl32 Ram (Xmp Uyumlu), 7800x3d ve B850 Sisteme Uyar mı?

Merhaba arkadaşlar, İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde fiyatı uygun bulunca Patriot Viper Xtreme 5 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz CL32 (PXV532G70C32K) RAM kitini satın aldım. Kuracağım sistemin diğer ana parçaları şu şekilde olacak: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: Asrock Challenger...
  2. W

50-80 Bin TL Laptop Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar oyun için kullanılacak bir laptop arıyorum. Bütçe aralığı biraz geniş fakat geniş olmasının sebebi ne alacak olursam olayım o fiyatın en f/p alınabilir modelini almak için. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  3. W

Razer Deathadder V4 Pro Vs Wl Mouse Beast X Max

Merhaba arkadaşlar anlık olarak Razer Deathadder V3 Pro kullanıyorum ama scroll tuşunda sorun var ve mouse genel olarak eskidi. Bütçem bu 2 mouse'a yetiyor sizce tercihimi hangisinden yönelik kullanmalıyım ? Tutuş olarak V4 pro direk Beast X de nerdeyse hemen hemen aynı farklı bir mouse öneriniz...
  4. W

9300 TL Bütçe ile Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar beni uzun yıllar idare edecek, malzeme ve teknoloji kalitesi üst düzey ömürlük bir klavye arıyorum. Çoğunlukla oyun için kullanılacak, düşük gecikme önemli bir kriter. %80 veya %75 olması tercihimdir. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Geri