Arama sonuçları: *

• Users: kelesmert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Razer Kulaklık Alınır mı

arkadaşlar merhaba razer kraken v4 x kablolu alınır mı? hyperx cloud3ten daha mı iyi? önerebileceğiniz iyi kulaklıklar nedir bu bantta?
  2. K

Kulaklık Önerisi(Üzgümüm Fazla Uzun)

Uzun zamandır JBL T110 tarzı uygun fiyatlı kulak içi kulaklıklar kullanıyorum. Açıkçası ses kalitesi veya oyun performansı açısından büyük bir şikâyetim olmadı. FPS oyunlarında da sesin yönünü ve kabaca mesafesini anlamakta bugüne kadar pek zorlanmadım. Kulaküstü kulaklığa geçmek istememin asıl...
  3. K

Oyuncu Mouse ve Kulaklık(Mümkünse Mikrofonlu)

Selamlar, hazır gaming gecesi geliyor önerebileciğiniz fare ve kulaklık var mı? açıkçaso fareye aşırı para vermek istemiyorum 10 yıldır g300s kullanıyorum açıkçası hala da memnunum.Esporcu falan olmayacağım.Kulaklık ise genelde kulakiçi kullanıyorum 5 sene önce 300 TL'ye aldıgım bir şey ondan da...
  4. K

Yardım Mesh Mid Tower Atx Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba bir kaç araştırma sonucunda NZXT H5 flow RGB almaya karar verdim. Şu an 4000 civarında bulunabiliyor. 3000-5500 bandında alınabilecek en iyi mesh kasa hangisi? Özellikle mesh istiyorum çünkü yerde ve sağa yapışık olacağı için hava akışı olmayacak, alt kısmında da filtre...
  5. K

Yardım Mesh Kasa Önerisi F/P

Selamlar tekrardan, 2000-4000 civarı kasa bakıyorum amazonda liste oluşturdum bunlardan herhangi birini kullanan,deneyimini paylaşabilecek olan biri var mı? Farklı kasa önerilerine de açığım genel olarak mid tower ve mesh istiyorum eğer rgb olacaksa(şart değil) rainbow istemiyorum. Sistem; CPU...
  6. K

Yardım Yeni Sistem Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım, 5070 windforce, 78003xd, gigabyt x870 mb, vengeance 16x2, msi mag a750gl psu ve thermalight phantom spirit 120se. Sığdırmakta zorlanmayacağım kasa önerisi verir misiniz? mevcutta kasam var fakat fanlarının yetersiz olacağını düşünüyorum arkadaşım da...
  7. K

Ryzen 7 7800x3d / Am5 Sistem İçin Ekran Kartı ve Anakart Tavsiyesi

Herkese merhaba, İlk defa kendi bilgisayarımı toplayacağım ve bazı konularda tavsiyeye ihtiyacım var. Parçaları Amerika’dan, Chicago çevresinden veya Türkiye’den alabilirim. Bu yüzden öneriler USD veya TRY fiyatlarına göre olabilir. Şu an işlemci olarak Ryzen 7 7800X3D düşünüyorum. RAM...
Geri