Arama sonuçları: *

• Users: mehmet_33
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mehmet_33

Kasa Fan Önerisi (12cm ve 9 Cm)

a520m k v2 ve 5600g ile apu sistem kurdum ofis işleri için,, kasada 2 fan yeri var,, 1k civarı bütçeye sessizlik ve uzun ömür öncelikli öneri verir misiniz
  2. mehmet_33

Kasa Fan Tavsiyesi (12cm ve 9cm)

Ofis pc topladım 5600g ve a520m k v2 var,, sessiz ve uzun ömürlü olması lazım 12cm ve 9cm lik birer tane fan lazım ne önerirsiniz,, toplam 1k civarı tutsa hoş olur
  3. mehmet_33

Öneri Xaser Uygun Fiyatlı Ofis PC Kasası

https://www.xaser.com.tr/xaser-ma-5017-powersiz-m-atx-ofis-bilgisayar-kasasi?srsltid=AfmBOooyzaYp-2-MnkhkUIpgnqt5Y-P6dwEuK_DqvgNIOvOQStYAU6zC Bu fiyata bu kasa nasıldır sizce, başka önerisi olan var mı, bugatek kasaya da bir bakabilir misiniz...
  4. mehmet_33

Güç Kaynağı Tavsiyesi R5 5600g Apu Sistem

https://www.bugatek.com.tr/urun/bugatek-bgpwr-250-w-12-cm-fanli-2-adet-sata-power-supply İŞLEMCİ: RYZEN 5 5600G ANAKART: A529M-K V2 Ofis bilgisayarı olarak ekran kartsız bir sistem topluyorum. Daha sonra yükseltme yapılamayacak. Bu psu yeterli olur mu sıfır olunca fiyatı da baya uygun geldi...
  5. mehmet_33

Anaokulu Bilgisayarı İçin Bileşen Tavsiyesi

10k bütçeyi aşmadan 2. elden parça çekiyorum. Benim kafamda r5 2600 + r7 370 falan vardı ya da rx480,,, (ssd ve kasayı sıfır alacağım) (DDR4 olacak sistem) APU işlemciler hakkında pek bilgim yok, apu önerir misiniz ve de hangi işlemci alınır apu tarafında? 8gb 3600mhz goodram var elimde...
  6. mehmet_33

Sisteme Uygun F/P Psu Önerisi

işlemci: ryzen 5 2600x ekran kartı: rx 580 8gb 2. elde psu kovalıyorum sıfırlara da bakayım dedim ama markalar konusunda çok bilgim yok. uygun fiyatlı bir şeylere bakıyorum sistem zaten çok güç çekmeyecek. ne önerirsiniz?
  7. mehmet_33

AMD R7 370 Hala Alınabilir mi?

Arkadaşlar bir sistem toplamaya karar verdim. 10k civarı toplam bütçe ayıracağım ve işlemci olarak ryzen 5 3600 yahut 2600x düşürmeye çalışacağım. Amaç fps oyunlarında takılmak ve de genel olarak ofis işlerinde kullanmak. Serin çalışması, uzun ömürlü olması önceliğim zaten çok yormayacağım. R7...
Geri