Arama sonuçları: *

• Users: gangonur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

..

Vazgeçtim yazmaktan
  2. G

2 Günde Ayt Kimyanın Çoğusunu Bitireceğim

Arkadaşlar 2 günde ayt kimyanın yarısını bitireceğim ve kendime inanıyorum ve yapacağımda 1 soru bankasından çözcem ve 1 konu anlatımı kitabından dinlicem ve sonra bütün o konulardan çıkmış soruları çözcem çözdüğüm soruların %70 den fazlası doğru ise başarmış sayıcağım kendimi ve ne yaptığımı da...
  3. G

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

Gerçekten nasılsınız merak ediyorum napıyosunuz hayat nası gidiyor?
  4. G

Hangi Şehirde Yaşamak İsterdiz???

HADİ SEÇİN BAKALIM ??
  5. G

Yazın Trigonometri 2 Bitirilmelimi

Arkadaşlar matematiği seviyom harbi trigo 1 bitti 2 test kitabından bütün soruları çözdüm şimdi trigo 2 ye geçiyimmi sizce yoksa 12. Sınıfta öğretmenlerimle mi bitiriyim ? Günde 4 saat falan ayt mata vermeye çalışıyorum
  6. G

Hangi Ülkede Yaşamak İsterdin?

Dürüst ol aga
  7. G

En Güzel Kızlar Nasıl?

Benim favorim sarışın mavi göz doğal
  8. G

İlk Tyt Deneme Netim

Arkadaşalr netler ortada 2 hafta önceydi deneme şuan girsem 85-90 yaparım tyt fen bitti neredeyse arkadaşlar matematikte bilgi sarmal problemler bitti apotemi yarısı bitti ve 3d çözerken zorlanmıyorum ama denemede böyle 20 net geliyo mat anlamadım gitti napmam lazım sizce 11. Sınıfım çok iyi...
  9. G

En Medeni Ülkeler Neresi???

Arkadaşlar sizce en medeni ülke neresi
  10. G

En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

EN GÜZEL KIZLAR SİZCE HANGİ ÜLKEDE (TR HARİÇ) Bence Rusya sarışın mavi gözlüler çok güzel
  11. G

Amerikan Lise Filmi Önerisi

Arkadaşlar ben amerikan lise filmleri aşığıyım gençlik filmleri falan neredeyse piyasadaki herşeyi izledim varsa önerileriniz söylermisiniz daha bu türden belki izlemediğim çıkar izlerim
  12. G

Tyt ve Ayt Çalışma Programı Nasıl Hazırlanır?

Arkadaşlar ben 8. Sınıfta lgs ye ağır çalıştım hatta en son hafta denemlerimde 490-480-500 puanlar yapıyodum lgsde hatırladığım kadarıyla 460 falan yaptım heyecandan ben şuan 12. Sınıfa geçiyorum fen lisesi öğrencisiyim gerçekten temelimim iyi olduğunu ve sayısal derslere yatkın olduğumu...
  13. G

Plan Yapamıyorum Yks

Arkadaşlar ben yks 2027 ye giriyom matematik tyt 345 denemelerini aldım ilk 2 deneme ortakolay-orta arasıydı 26-27 net yapıyorum fenden 10 net falan yapıyorum türkçe 30 sosyal de 15 hedefim ilk 5k falan ama kendime program yapamıyorum bir güne mesela tyt fen kimya biyoloji matematik konu bitir...
Geri