Arama sonuçları: *

• Users: barus12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

1.3k Bütçe ile Router Önerisi

Arkadaşlar evde 1000MB fiber var o yüzden çekim gücü ve verdiği internet hızınında olabilecek en üst f/p bir şey arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim (en fazla 1400 çıkabilirim)
  2. B

SSD Sağlığı Gidecek Diye Hiçbirşey İndiremiyorum

Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
  3. B

RTX 5070 Undervolt Nasıl Yapılıyor?

Arkadaşlar gram bilgim yok undervolt hakkında ne yapacağımıda bilmiyorum yardımcı olurmusunuz birtürlü beceremedim yapay zekaya sordum oda karışık anlatıyor
  4. B

3 Kişilik Oyun Önerisi

Arkadaşlar merhaba 3 kişilik oyun arıyoruz çok oyun oynamadık güncel olarak ready or not bitti aşırı sevdik sistem gereksinimi çok düşük olmayan sıkmayacak oyun önerirseniz çok sevinirim
  5. B

PC Durduk Yere %100 De Çalıştı

Pc yi kullanıyordum bi anda ekran gitti ve pc çok ses çıkarmaya başladı daha 2 haftalık sistem yeni toplandı 2 kere aynı şeyi yaptı en sonunda ekran kartının güç kabosunun çıkar tak yaptım bu sefer sorun gitti ama yapay zeka ekran kartımın fotoğraftaki PCIe Slot Power benchmark testi yaparken...
  6. B

Öneri 3 Bin TL Ye Mikrofon Önerisi ?

arkadaşlar max 3k param var ne tür mikrofon önerirsiniz? f/p olsun ve yankı vb durumlar yaşamak istemiyorum
  7. B

Forza 6 Aile Daveti Atabilecek?

Arkadaşlar forza 6 oynamak istiyorumda hesabım yok forzaya sahip aile daveti atma şansınız varmı katılayım ya olmaz derseniz canınız sağolsun ama yardımcı olursanız sevinirim
  8. B

Hallettim

hallettim
  9. B

5070 Sistem Önerisi Lazım

arkadaşlar merhabalar bütçem 75-80K arası taksit ile alacağım olabilirse 9 ay taksitle satılan ryzen 7 7800x3d ve 3 fanlı rtx 5070 sistem önerisi verirmisiniz monitörüm var zaten(daha çok oyun ve yayın açmak için alıyorum)
  10. B

Sistem Topladım Olmuş Mu?

Arkadaşlar ben yalan söylemeyeyim çok anlayan birisi değilim özellikle anakarttan o yüzden genel olarak size alacaklarımı söyleyeyim alınır mı alınmazmı söylerseniz çok sevinirim Ekran Kartı: MSI Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Shadow 3x Oc RTX5070 12GB Gdrr7 192B DX12 Pcıe 5.0 X16 işlemci: AMD...
  11. B

5070 Sistem Topladım Nasıl Alınır mı?

Arkadaşlar ben yalan söylemeyeyim çok anlayan birisi değilim özellikle anakarttan o yüzden genel olarak size alacaklarımı söyleyeyim alınır mı alınmazmı söylerseniz çok sevinirim Ekran Kartı: MSI Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Shadow 3x Oc RTX5070 12GB Gdrr7 192B DX12 Pcıe 5.0 X16 işlemci: AMD...
Geri