Arama sonuçları: *

• Users: 5353535353
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 5

2.0 Müzik İçin Yüksek Sesli Hoperlör

full sesteyken bile sesin bozulmaması ve yüksek bi ses öncelik 2.0 olmasada olur fakat dıgerlerı pahalıydı sadece muzık ıcın alıcam
  2. 5

Laptopa 500 GB SSD Önerisi

arkadaslar laptopuma ssd takıcam 500 gb yetmemeye basladı 500 512 gb ssd istiyorum sizden ricam bulabileceginiz en ucuzlardan bulmanız dram onemli herhalde tam bilmiyorum ssd nın daha stabil olmasına yarıyormuş herhalde artık bilmiyorum nekadar gerekli aşırı gereksi degilse olmasada olur amacım...
  3. 5

Yardım Yeni Laptopta Ekran Kararıyor

size 2 sorum var birisi ben gta5 oynarken aniden ekran karardı 10 sn kadar hiç görüntü vermedi sonra laptopun giriş ekranındaydım gpu 5060 diğer sorum şu bu olay yaşanmadan 25 30 sn önce gpu yu yüzde 40 50 kullanmasına reğmen 30 fps aldım işlemciyife 40 50 civarı kullanıyordu ben laptopu...
  4. 5

Hangi Lise Daha İyi Yardım Edin

arkadaşlar önümde 2 yol var liseye geçicem evime yürüme mesafesinde 86 obp ile alan bir okul var birde gidiş geliş yolu 1.5 saat olan 380 puan bir fen lisesi full fen lisesi diye 380 puanlık yere gitmeye degermi
  5. 5

Çözüldü✓ Gamesir Cyclone 2 Alınır mı?

bu kol çok mantıklı geliyor başka öneriniz varmı alıcılı ve bataryalı olsun
  6. 5

Hangi Swıch Klavye Almalıyım

6 aydır laptopun klavyesini kullanıyorum harici bir klavye istiyorum ama hangi swıch almalıyım nilmiyorum aslında hangisi ses çıkarıyor gerı his veriyormu araştırdım ama membran ve laptopun klavyesi dışında hiç kullanmadım oyun amamçlı istiyorum birde 2500 tl altı önerebilir misiniz? tkl siyah ve...
  7. 5

Controllmu Speedmı-800 TL Altı Mousepad

size soru ets cs mc gta oynuyorum genel olarak çoğu türdeki oyunları oynuyorum dpı olarak 1600 de oynuyorum cs,de 1000 e alıyorum control mü yoksu speedmı almalıyım hibrit düşünüyorum ama 70 speed 30 control var 50 50 var ne olmalı bunun oranın birde 800tl altı 90 40 siyah yada siyah beyaz...
Geri