Arama sonuçları: *

• Users: Canerx19o3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6-7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor ?

9070xt 7800x3d 32gb ram patriot cl 30 mhz6000 msi b850m p wifi anakartım var bazen 1 saat içersinde kapanıyor mesela dün 6 saat cyberpunk oynadım full ayarlarda hiç bir şey olmadı bazen ise ekran kapanıyor kasa çalışır durumda kasayı basılı tutup kapanınca geri baştan açılıyor pc sorun neyden...
  2. C

Öneri 5k Bütçem Kaldı PC İçin Koltuk Önerisi

beyler 5k bütçem kaldı koltuk arıyorum pc başında oturmak için gaming koltuk olur normal ofis koltuğu olur önerilerinize açığım 5k geçmemek üzere malum sistemi dizdik para suyunu çekti :D
  3. C

Öneri Attack Shark X85he Alınır mı?

Beyler 3 3.5 bütçe var bu klavye alınır mı önerir misiniz? ? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-attack-shark-x85-rgb-mor-ingilizce-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1466676084.html
  4. C

Çözüldü✓ 2 Bin TL Monitör Önerir Misiniz? Bütçe:10k

9070xt ekran kartım var monitör alacağım genelde rekabetçi oyunlar oynayacağım max 10k monitör lazım 11 12 de olabilir.
  5. C

Vatanbilgisayar İptal mi ?

Arkadaşlar dün mağazadan teslim alabilirsiniz yazıyordu bugün sabah gittim onay bekliyor diyor sizde de durum aynı mı ?
  6. C

Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

Beyler 9070xt Li bir sistem topladım genelde cs Rust vb. Oyunlar oynayacağım 2k monitör alıp 1080p çekersem görüntü kötü oluyormuş sizce fhd monitör almam mantıklı mı ? Alırsam kaç inc ve hz almam gerekli öneriniz varsa buyrun
Geri