Arama sonuçları: *

1. H

Kasamda Kule Tipi Soğutucu Yamuk Yardım?

merhabalar yeni kasa aldım ama kule tipi soğutucusu biraz yamuk gibi geldi çok sorun olur mu sizce? gayet serin ve sessiz çalışıyor sıcaklık derecesine daha bakamadım
  2. H

Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

merhabalar benim aldığım kasanın yan fanında 2 fan var 1800 rpm çalıştırılabiliyor sanırsam 2 fan olması sorun yaratır mı üç fanlılara göre daha mı az soğutur acaba? buda kasanın ısı dağılımı yardımcı olursanız sevinirim
  3. H

Yardım Segotep Lumi 3t Kasa Fan Uyumluluğu

merhabalar konu başlığındaki kasa yan fanları 2li ama boş hali oldugunda 3lü olabiliyor gibi gözüküyor hepsiburadadan incehesaba sordum 3lü fan yapılabiliyor dedi sizce olur mu? epeyden veya hepsiburadadan özelliklerine baktıgımda en fazla 9 fan yazıyor buraya kasanın dolu ve boş hali dolu...
  4. H

Yardım Segotep Lumi 3t Kasa

merhabalar acil olarak yazıyorum normalde James Donkey stark s800lü bi sistem toplamıştım incehesaptan zaten psuda kötüydü değiştirecektim kasa stoklarında kalmamış bu kasayı fiyat farksız diyorlar sizce değiştireyim mi iade mi edeyim komple nasıl bir kasa 6 fanlı psuda kaliteliyse geçeyim bu...
  5. H

Yardım 2k Monitör Önerileri

merhabalar çok monitör inceledim çok kafam karıştı ama son olarak bu modelde karar kıldım rx9070xt 7500f bir sistemim var kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi yada bilgili bi arkadaşımız bilgi verirse çok sevinirim sizce alınır mı? alınmaz diyorsanız 12k bütçem var başka hangi monitörleri...
  6. H

2k Monitör Önerileri

merhabalar çok monitör inceledim çok kafam karıştı ama son olarak bu modelde karar kıldım rx9070xt 7500f bir sistemim var kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi yada bilgili bi arkadaşımız bilgi verirse çok sevinirim sizce alınır mı? alınmaz diyorsanız 12k bütçem var başka hangi monitörleri...
  7. H

Rx9070xt İçin 2k Monitör

merhabalar rx9070xt 7500f bir sistem aldım 2k bir monitör düşünüyorum ben aşağıya linkini koyacağım monitörü düşünüyorum hem ps5 için hemde kasa için kullanacağım sizce bu monitör nasıl birde çok önerilen ve fp olan ktc var markası çok bilindik değil diye bilemedim siz ne diyorsunuz sizinde...
  8. H

Incehesap OEM Paketi İade

merhabalar incehesaptan dün gece bir oem paketi aldım ürün paketleneye başladığı için paketi iptalde edemiyorum sanırsam acaba oem paketimi gelince veya gelmeden birşekilde iade etmenin bir yolu varmı? görenler ve bilgisi olanlar çok acil olarak yardımcı olursa çok sevinirim
  9. H

Yeni Sistem'mim Puanlarmısınız?

merhabalar dün incehesaptaki cuma indirimlerinden bu kasayı aldım sizce nasıl? eksiklerini söylerseniz sevinirim ben ssd kısmında bi eksik oldugunu düşünüyorum ama sonradan yetmezsede eklerim
  10. H

2k Monitör Önerisi 11 Bin TL Bütce?

merhabalar rx9070xtli bir sistem aldım ona görede max 11k bütçem olacak şekilde 2klık bir monitör düşünüyorum hepsiburadadan veya teknosadan bir monitör olursa ve önerirseniz ayrıcadan sevinirim 2 tane hdmi girişi olursa güzel olur ben bu 2 monitörü belirledim sizce nasıl acil olarak...
  11. H

2k Monitör Önerisi 11 Bin TL Bütce

merhabalar rx9070xtli bir sistem aldım ona görede max 11k bütçem olacak şekilde 2klık bir monitör düşünüyorum hepsiburadadan veya teknosadan bir monitör olursa sevinirim ben bu monitörü düşünüyorum 2 tane hdmi girişi olursa güzel olur acil olarak mesajlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok...
  12. H

67-68k Arası Sistem Önerileri

merhabalar normalde sinerjideki sistemi almayı karar vermiştim bugün bir arkadaşım bu sistemi önerdi aslında mouse ile monitör ihtiyacım var ama sanırsam monitör 2k değil klavyemde var ama sistem sanki sinerjidekine göre daha iyi sadece anakartının 2.ssd slotu yokmuş başka şeyleri...
  13. H

5070 12gb'a Monitör Önerisi

merhabalar bu sisteme monitör önerir misiniz? sizce 2k bir monitör mü alınmalı çok fazla bütçem yok monitörde en fazla 7000 liraya çıkabilirim şu monitörü düşünüyorum alınır mı indirim varmış acil cevaplarsanız çok sevinirim...
  14. H

Üç Bilgisayar Sistemi Arasında Kararsızım

üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum 1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
  15. H

Acil Sistem Önerisi Acil Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum 1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
  16. H

Sizce Alınır mı Toplama

ne dersiniz hocam bu fiyata göre bence iyi belki soğutucu ile kasayı değiştirebilirim önerir misiniz? bu fiyata
  17. H

Max 55 Bin TL Civarı Sistem Önerileri ?

en baba 55e çıkabilirim belki 1 2 bin lira daha çıkabilirim ikinci elde olsun istemiyorum garantili olsun birde toplama olsa güzel olur varmı bu civarlarda bildiğiniz bir oem paket
  18. H

Incehesap Gaming Gecesi

bu sistem sizce nasıl incehesap gaming gecesi indirimine girecekmiş girersede sizce ne bandına düşer başka önerebileceğiniz neler var gaming gecesinden onlarıda yazarsanız sevinirim https://www.incehesap.com/spectrum-blaze-oem-paket-fiyati-83496/
  19. H

60 Bin TL Toplama Bilgisayar

sizce nasıl bu fiyata göre herşeyi yorumlarsanız ve değiştirilecek şeyleri yazarsanız sevinirim not:ram'e sonradan bi 16 gb daha atmayı düşünüyorum
  20. H

Ekran Kartı ve Ram İkinci El

herşeyi sıfır ekran kartı ve ramleride ikinci el sitelerden almayı düşünüyorum ekran kartı rx9060xt 16gb iyi bi ekran kartı mı sizce 17 18 bandında ikinci eller öneriyorsanız ikinci el varsa bildiğiniz ekran kartları ve ramler ram 32gb olursa güzel olur link atarsanız sevinirim
Geri