• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Arama sonuçları: *

1. shaunleashed

Işlemcinin Entegre Kartını Devre Dışı Bırakmalı Mıyım

merhaba dostlar bugün işlemcimin entegre kartını devre dışı bıraktım ve sadece ekran kartı ile oynuyorum ama şöyle bi sorun oldu önceden 240 a sabitlediğim fps im 238-239 bantrlarına düşer di (lol için) (sabitlemek için rivatuner) şimdi ise bi anda 235 e düşüp orada biraz bekleyip 240 oluyo...
  2. shaunleashed

5070ti 9700x Birleşimi Cs FPS

merhaba dostlar cs 5070ti +9700x ilşe cs de dm de 500 480 fpsleri görüyorum retake falan oyunlarda 700 680 bazen 820 falan oluyor birde ısınması derece olarak 73-74 derece de hava burada 30 derece bu değerler normal mi ben bazen endişeleniyorum bilgisayarın performansından d2 retake de ortalama...
  3. shaunleashed

9700x Sıcaklık Değerleri Normal mi

anlayan arkadaşlar lol oynarken sıcaklık değerleri bu şekilde sizce normal mi yoksa fazla mı nxzt 240 sıvı sogutma var
  4. shaunleashed

Ekran Kartı Tutucağı

arkadaşlar 5070 ti için 3d print ekran kartı tutucağı alınır mı sıcaklıkdan dolayı zarar görür mü malzemesi
  5. shaunleashed

OEM Paket Bios Güncelliği

dostlar incehesap oem paketlerde test aşamasında bios güncelliyor mu bilginiz var mı
  6. shaunleashed

Hazır Sistem Alınır mı

116 bin tl dostlar ayrı ayrı toplamaya uğraşmaktansa şöyle bir şey yaptım aradaki 5-6 bin tl fark olursa onu ödemeye göze aldım ona göre değerlenidirirseniz sevinirim
  7. shaunleashed

Topladığım PC (9700x+5070) Yorum ve Anakart Yardımı

merhaba dostlar şöyle bir sistem topladım sizce bu sistem nasıl eksileri artıları hakkında bilginiz varsa çok sevinirim birde E-ATX kasaya Micro-ATX anakart takarken standoff vidaları yüzüden sıkıntı yaşar mıyım teşekkürler o7 İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 9700X Ekran Kartı (GPU): Gigabyte...
  8. shaunleashed

MSI Mag Forge 120a Airflow Vs Lian Li Vector V100r

arkadaşlar belirttiğim 2 kasa arasında 2000 tl fark var https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-lancool-216-3-fanli-beyaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,327856014.html birde bu kasa var sizce hangisi tercih edilir
  9. shaunleashed

Gigabyte B850 Gaming X Wıfı6e AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart Alınır mı ?

beyler bu anakart hakkında bilgisi olan var mı bu anakartı almayı planlıyorum da 9700x ve 5070 için sizce nasıl yoksa daha mantıklı bir opsiyona geçilebilir mi
Geri