Arama sonuçları: *

• Users: Demirhn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri Red Switch Low Profile Kablosuz Klavye Önerisi

Merhaba Red Switch Low Profile kablosuz olan veya kablosuz seçeneği olan klavye arıyorum. Boyutu %75 veya daha büyük olursa iyi olur. Çok kaliteli bir şey aramıyorum uygun fiyatlı bir şey arıyorum 3000 liranın altında olursa çok iyi olur.
  2. D

Gigabyte B650m Anakart Bu Sistem İçin Yeterli mi

Merhaba anakarta 9700x,2x16gb 6400mhz cl32ram,2tb 7300/6300 m2 ssd ve rx 9070 xt takacağım bu anakart bu bileşenler için yeterli olur mu bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650m-gaming-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1053249945.html
  3. D

Öneri Sisteme Uygun Monitör Önerisi

Merhabalar sistemimi topladım geriye sadece monitör almak kaldı 2k ve 4k arasında kararsız kaldım 2kda ultrada yüksek fps alma fikri hoşuma gidiyor. Bu sistemle 4k da yüksek ayarlarda iyi fps alabilir miyim emin olmadığım için biraz çekiniyorum sizin fikirleriniz nedir monitör önerirseniz...
  4. D

Uygun Fiyatlı 2tb SSD Önerileri

Merhaba Oyun oynamak için uygun fiyatlı 2tb ssd arıyorum. Colorful battlenx b650m-plus wifi anakartım var.5000-7000mb/s hızlarda olabildiğince ucuz bir ssd arıyorum.
  5. D

Radeon RX 9070 XT Asus Vs Gigabyte Hangisini Almalıyım? İndirim Beklemek Mantıklı mı?

Merhaba rx 9070 xt almaya karar verdim bu ikisi arasında kaldım asus 9 taksit oluyor gigabyte 6 taksit oluyor. bu iki 9070 xt modelinden hangisi daha iyi? ve sizce bu kartlar indirime girer mi yakında büyük zam geleceği konuşuluyor şimdi mi almalıyım? 6 taksit ve 9 taksit arasındaki fark beni...
  6. D

Ntec Ax1000 ARGB 750w 80+ Bronze Atx3.1 İyi mi?

Merhaba işlemcim 9700x ekran kartı olarakta yakın zamanda rtx 5070 veya rx 9070 xt almayı düşünüyorum bu kasa+psu yeterli olur mu yoksa kasayı ve psuyu ayrı ayrı mı almalı mıyım...
  7. D

Öneri 9700x İçin Sıvı Soğutma mı Kule Tipi Soğutma mı?

Bugünki indirimden faydalanıp 9700x aldım. Şimdi soğutucu almayı düşünüyorum sıvı soğutucu mu almalıyım kule tipi soğutucu mu? Benim için soğutucunun sessiz olması önemli ve soğutucu önerirseniz sevinirim çok bir bilgim yok soğutucular hakkında.
Geri