Arama sonuçları: *

1. Diego_Pasha

Balkon Sandalyesinden Bıktım Bu Alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/caselle-casella-calisma-oyuncu-yonetici-mudur-ofis-koltugu-ergonomik-ayarlanabilir-bel-destekli-boyun-destekli-geriye-yatabilen-ofis-koltugu-p-HBCV0000HIYZKS?magaza=TRENDYOF%C4%B0X&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.57.5 bu...
  2. Diego_Pasha

Ortopedik Ayakkabı Arıyorum

bana yeni ortopedik malzeme kalitesi güzel olan bir ayakkabı önerebilir misiniz siyah beyaz farketmez kendi kullandığınız memnun kaldığınız varsa da söylerseniz çok iyi olur düzeltme bütce 2500 3000 tl
  3. Diego_Pasha

Yardım Mchose X9 Da Arada Cızırtı Oluyo Neden ?

nedenini bilmediğim bir nedenden ötürü bazen bir video izlerken sesler cızırdıyor ve sonra 1 2 sn içinde düzeliyo bi frekans mı bozuyo bilmiyorum bilen varmı peace kullanıyorum EQ olarak ayarlarım bu yardım lazım
  4. Diego_Pasha

Mchose X9 İçin Eq Ayarı Verebilecek Var mı ?

hem müzik dinlemek için hem film için hemde oyunlar için ayarı olan varsa gösterebilir mi acaba ?
  5. Diego_Pasha

Sizce Mouse Mu Yükseltmeliyim, Yoksa Gamepad mi Almalıyım?

elimdeki mouse kablolu Asus Asus TUF Gaming M3 Gen II 1000hz bir mouse bunu 750 liraya almıştım 1 sene önce falan hala kullanıyorum bunu yükseltmeli miyim yoksa Beitong KP40 TMR mı almalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz hayatımda daha önce gamepad kullanmadım bilmiyorum hissiyatı fln nasıldır
  6. Diego_Pasha

Beıtong Kp40 Tmr Alınır mı ?

daha önce hayatımda hiç gamepad le oyun oynamadım artık oynamak istiyorum kalitesi nasıldır kullananlar yorum yazabilir mi fiyatına değer mi beni bilgilendirirseniz sevinirim
  7. Diego_Pasha

Gamepower Aero Ultra Alınır mı ?

yeni bir kablosuz kulaklığa ihtiyacım var bunu buldum kalitesi nasıldır hikayeli rekabetci gibi oyunlarda nasıl performans verir müzik kalitesi yeterli seviyedemi biri bana bilgi verebilir mi kullanan biri...
  8. Diego_Pasha

Sizce Hangi Fanı Almalıyım

https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani?variant=49869440843969 nyota çok öneriliyo 3lü paket olarak reverse fan alırım alırsam tabi https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-ub36r-argb-360-mm-fiyati,1335470744.html bunu da yabancılardan gördüm daha...
  9. Diego_Pasha

Şu Zamanda Alınabilir En F/P PC İçin Gamepad Nedir

hem hikaye li hemde fps oyunları için istiyorum 2500 3000 tl civarı var mı bildiğiniz
  10. Diego_Pasha

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fanlı Siyah Atx Kasa Tekrar Stoklara Geldi

Uzun zamandır stokta yoktu sonunda geldi https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html
  11. Diego_Pasha

Sıvı Soğutucu Pompasını Hep %100 Mü Yapmam Lazım ?

enermax liqmaxflo 360mm soğutucu var elimde windows a mı bırakmalıyım yoksa hep aynı değerde mi çalıştırmalıyım bilgisi olanlar varsa yazabilir mi ?
  12. Diego_Pasha

Alınabilecek En Mantıklı F/P Reverse Fan Nedir

aşırı pahalı olmayan reverse fan a ihtiyacım var 5 tane lazım rgb li olursa güzel olur bildiğiniz var mı
  13. Diego_Pasha

Bilgisayarımı Topladım Bios Ekranını Gördüm Adım Adım Ne Yapmam Lazım

win11 pro kurmayı planlıyorum işlemcim r7 9800x3d diğer sistem özelliklerini imza kısmımdan görebilirsiniz undervolt yapmayı düşünüyorum detaylıca anlatabilecek varsa çok yardımcı olur bana ram larımıde 6000 mhz cl28 30 fln planlıyorum bana nasıl yapıldıklarını anlatırsanız çok iyi olur @Efe...
  14. Diego_Pasha

Ana Kartın Soğutucu İçin Olan Vidaları Cıkarırken Sorun Cıktü

Beyler videoyu sökerken içinde yarısı kalmış kırılmış ben bunu nasıl yaptırabilirim bana lütfen yardımcı olun yalama olmuş vidayı da çıkarttırmam lazım benim ne yapmam lazım bana lütfen yardımcı olun çok çaresizim şu anda
  15. Diego_Pasha

Twinmos Nv2tbg42280 Pcı-Express 4.0 2 Tb M.2 SSD Alınır mı ? Dram Li

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-twinmos-nv2tbg42280-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,357559961.html bunda dram varmış sitesinde öyle diyo 12bin e dramsiz ssd alacaktım ama buna 1700tl daha fazla verip alsam mantıklı olurmu acaba ?
  16. Diego_Pasha

SSD Alıcam Gaming Gecesini Beklemeli Miyim ?

ssd almak için gaming gecesini beklesem güzel ssd düşme ihtimali varmıdır 2tb lik modelleri almak isityorum
  17. Diego_Pasha

Şu An Piyasada Alınabilecek En İyi 2tb 12-13 Bin TL Bandındaki SSD Nedir

2 gün sonra ssd alıcam en mantıklısı nedir acaba
  18. Diego_Pasha

Topladığım RTX 5070 Ti Sistemin Son Haline 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D — 20.000 TL (Alındı) Ekran Kartı: Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra OC 16GB — 58.000 TL (Alındı) Anakart: MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi — 10.000 TL (Alındı) RAM: Patriot Viper Xtreme 5 32GB (2x16GB) 7600MHz DDR5 — 25.000 TL (Alındı) Sıvı Soğutucu: Enermax Liqmaxflo 360mm...
  19. Diego_Pasha

Abdullah Abi'ye RTX 5080 İçin Yazdım Cevap Yok Çok İnsan Yazdığı İçin Olabilir mi

sabah yazmıştım merak ediyorum o kadar adam yazıyor mu cidden satılmışsa farklı bir ekran kartı alacam boşuna beklemek istemiyorum yani
  20. Diego_Pasha

Pro Store Nin Yaptığı Çok İğrenç

Tam bir saat önce yani 12.10 gibi idefix sitesine pro Store'dan colorful 5070 ti alacaktım 57.000 TL idi ama almaya çalıştığımda kartım idefix'i güvenmediği için şifre değiştirilip Bir saat sonra tekrar deneme Hakkı verdi bunu banka söyledi bana bir saat bekleyeyim dedim saat 1.20 oldu dedim...
Geri