Arama sonuçları: *

1. C

James Donkey Ürünleri Hakkında

Mehaba, içinizde bu markanın ürünlerini kullananlar var mı, daha dün 27 inch 0.5ms 2k 180hz monitörü 5k dan satıyorladı. Değerlere bakılınca bedava gibi geliyor bana ayrıca yapımcı kasa ürünleri yaptığını da biliyorum o yüzden bir konu açayım dedim.
  2. C

Ryzen 5 5600 Yoksa Ryzen 7 5700x mi ?

Normalde 5600 alacaktım fakat 5070Tİ kart ile çok efektif olmaz dediler,5800xd3 fiyatları ise 20k civarlarında oralara da hiç çıkmak istemiyorum. Onun yerine 5070X alıp 5070Tİ ile çalıştırsam nasıl olur arkkadaşlar ne dersiniz ?
  3. C

Psu Tavsiyesi İstiyorum

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1500-platinum-pa-5p1bb-eu-gen5-1500-w-fiyati,795056335.html Merhaba, Bu PSU tüm benchmark testlerinde üst düzey performans sergilemiş kendini kanıtlamış bir PSU, Ben 5090 veya 4090 ekran kartı alacağım için PSU benim için çok önemli bir yere...
  4. C

Antec Flux Pro Hakkında

Antec Flux Pro kasayı kullanan birileri var mı acaba ? 2024 yılında tüm kasalar arasında stres testlerinde hep 1. numarada yer almış, airflow konusunda kesinlikle çok başarılı bir kasa fakat fiyat olarak 13k civarında ve biraz tuzlu. 2. bir seçenek de BE QUİET ! markasının kasası bulunmakta...
  5. C

Noctua Nh-D15 Hakkında

3.500 TL 0 kutu buldum,ben fırsat olarak değerlendirdiğim için aldım. Sıvı sogutucuları sevmediğimden zaten başka bir hava sogutma alacaktım fiyat da uygun olunca bu modele yöneldim. Tavsiye eder misiniz, 0 fiyatları 7.5k civarında oldugunu hatırlatayım ben makul olduğunu düşünüyorum ? Ürünü...
Geri