Arama sonuçları: *

• Users: Omerkocak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Omerkocak

Kasa Soğutma Fanı Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar Sharkoon tg5 model kasa için kasa fanı arıyorum RGB olması sorun değil benim için soğutması önemli.
  2. Omerkocak

Hava Soğutucu Önerisi

Dostlar selamlar fiyat performans açısından uygun olan Ryzen 7 5700x işlemci için hava soğutucusu önerisi rica ediyorum
  3. Omerkocak

Sistem Alıyorum Uygun Mu ?

Dostlar selamlar aşağıda belirtmiş olduğum sistemi gün içinde almaya gideceğim neye dikkat etmem lazım fiyat olarak 35 bin liraya anlaştık İşlemci: Intel Core i5-14600KF (14 Çekirdek / 20 İzlek, 24MB Cache) Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 (DLSS 3) Anakart: Gigabyte...
  4. Omerkocak

Am5 Sistem İçin İlk Adım

Selamlar am5 sistem toplamaya niyetlendim parçaları yavaş yavaş toplayacağım bu iki parça için 17500 TL gibi bir rakam uygun mudur ? [H3 id='Asus+Prime+B650M-R+Anakart++ikinci+el+kullanlmam+sfr+kapal+kutu+']Asus Prime B650M-R Anakart ( ikinci el kullanılmamış sıfır kapalı kutu )[/H3] [H3...
  5. Omerkocak

İkinci El Parça Fiyat Tavsiyesi

ARKADAŞLAR SELAMLAR AŞAĞIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUM PARÇALAR KISA BİR ZAMAN İÇİNDE ALINMIŞ KUTU VE GARANTİLERİ MEVCUT İKİNCİ ELDE NE KADARA ALMALIYIM SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM. ELİMDE EKRAN KARTI VAR İLERLEYEN ZAMANDA YÜKSELTECEĞİM AM5 TAVSİYELERİNE KAPALIYIM SAYGILAR :) Asus ROG Strix B550-A Gaming...
  6. Omerkocak

AMD İşlemci Fiyat Önerisi Acil

10 Bin liraya Ryzen 9 5900X alınır mı ?
  7. Omerkocak

Sistem Parça Önerisi ?

Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim siszlere danışmam gereken bir konu var. 2019 da Toplamış oldum sistemi güncellemek ve ddr5 bir sisteme geçiş yapmak istiyorum ve bunun yanında mevcutta olan parçalarımıda kullanıp ekran kartı ve işlemciye bütçe ayırmak istiyorum. Sizlerinde tavsiyesini tek tek...
Geri