Arama sonuçları: *

• Users: Barlas007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Samsung server kayıtları açıldı çoğu telefoncu açılma imkanı yok diyorlardı demekki boş konuşuyorlarmış.Şuan itibariyle Samsung server kayıtları açıldı bu da şu demek artık yurt dışı cihazlarınızı server kayıt yaptırıp kullanabileceksiniz demek.Malesef S26...
  2. B

❌İndirim Bitti! Redmagic Astra 2 Ön Sipariş İndirimi

Cihazı o kadar gömdük yinede alacak varsa 6 gün süresi bitmeden adaptörü ile alsın karaborsaya düşeceği yüzde yüz Satın alma linki: https://tr.redmagic.gg/products/redmagic-astra-2-gaming-tablet-early-bird-perks 1500 TL indirim + şarj adaptörü veriyorlar kupon ücreti 30 TL dir
  3. B

Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Redmagic Astra 2 7 Eylül itibariyle ülkemizde ön satışa çıktı buraya kadar güzel her şey olayın kötüleştiği yere gelelim cihaz çıktıktan 10-15 dakika sonra site kullanıma kapatılıyor kapatılmadan önce fiyatı 50k idi site bugün benim gördüğüm kadarıyla...
  4. B

Xiaomi 15 Ultra Vs 17 Ultra

Babama telefon alacağız bu ikisi arasında kaldım 15 ultranın kamerası daha iyi diyen var ama pili çok gitmiyormuş 17 ultrada sensör kalitesi ekran piksel yoğunluğu düşürülmüş pil süresini uzatmak için sizce hangisi alınmalı YD alıcaz aralarında çok bi fiyat farkı yok zaten
  5. B

Öneri Xiaomi Pad 8 Pro Vs Redmagic Astra

Merhabalar bu iki tablet arasında kaldım daha çok redmagici alıcak gibiyim oyun ağırlıklı ama okul içinde kullanıcam önerilerinizi bekliyorum ikisininde fiyatı neredeyse aynı zaten.
Geri