Arama sonuçları: *

• Users: razorghc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Samsung A17 Lerde Pil Yüzdesi Düşüyor Mu

Arkadaşlar samsung galaxy 17 5G lerde pil sağlıgı gördümde 100 duruyor, hani iPhone ler de pil sağlıgı olayı varya şarj yüzdesi düşüyor, bu telefon lardada aynı olay varmı cevaplayabilirmisiniz, teşekkürler
  2. R

15kya Güzel İşimi Görebilecek Telefon Varmı

arkadaşlar 15kya güzel işimi görebilecek telefon varmı. bilinen marka olursa daha iyi olur.bende poco c40 var ama kasıyor iyi bişey lazım .teşekkürler
  3. R

Sizce En Mantıklı Olan Şey Nedir?

Beyler 16k var. Telefon veya pcyi yükseltmeyi düşünuyorum sizce en mantıklı olan şey nedir? Yeni telefon mu almak yoksa pc için ramları dual channel yapıp ve güzel bi masa + kulaklık mı alsam yoksa telefon mu sizce. Telefonum poco c40 4+1 64gb. Bilgisayarım. GİGABYTE h470MK 1660 ti 6gb 1x16ram...
  4. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

arkadaşlar cfm phone 1 düşünuyorumda 16k sizce mantıklımı
  5. R

Poco C40 Sizce Nasıl

Poco c40 4+1 /64gb sizce hala günlük hayatta iş görür mü
  6. R

10-15bin Arası Alınabilecek Telefon

Arkadaşlar telefon düşünuyorum sizce 10-15 arası hangi telefonlar alınabilir tavsiye verebilirmisiniz max15. Şuan bende poco c40 var fakat cidden çok kötü tıktok a bıle gırerken kasıyor. Hem kasmasın ıstıyorum hemde sosyal medyada'da bı sorun yaşamak istemiyorum pubg mobıle oynuyorum okadar.
  7. R

Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

Herkese merhaba arkadaşlar, sistemim tek kanal ve dual channel yapmak istiyorum, ikinci elde bu ramı gördüm sizce almalımıyım uyuşurmu? Benim ana ramim 3200mhz cl16 xmp kapatınca cl18 oluyor, bu görseldeki ramda 3200mhz sadece cl22 sizce uyuşurmu problem yaşarmıyım, çip üreticileri farklı...
  8. R

Bu Ram Sistemime Uygunmu Sorun Yaşarmıyım

arkadaşlar bu ram sistemime uygunmu sorun yaşarmıyım.2025 in sonlarında üretilmiş 34 haftalık ram garantisi var dıyor bana. acaba sistemime uygunmu yardımcı olurmusunuz. bende kingston fury beastın rami var ddr4. ve bu gorsellerdeki ramı almayı dusunuyorum adamlada konustum yani bi sıkıntısını...
  9. R

Bu İki Ram Arasındaki Fark Nedir

bu ıkı ram arasında 800tl fark var siyah olanı 800 tl daha pahalı sizce hangisini almalıyım bi farkı varmı?
  10. R

Ram ve Güç Kaynağı Seçimi

arkadaşlar biraz param var ve dıyorumki ramım tek slot ikinci elden kendime 16gb daha ram alıp 32 mı yapsam. bide yanına güç kaynağı alsam sizce nasıl olur veya masa ve güç kaynağı mı alsam en mantıklı hareket hangisi olur sizce kısıtlı para var bide size sormak istedim teşekkür ederim. ( iki...
  11. R

Rust FPS Drop Yiyorum

Rust oynamak istiyorumda koşunca falan anlık shutter fps drop yiyorum ramım yüzde 98 kullanıyor sızce napmalıyım. Ramı dual yapamam cünkü ram fiyatları belli yani çok pahalı, wındows11 de boşta 4gb ram yıyor bende acaba diyorumki wındows 10a mı geçsem sizce mantıklı olurmu veya tavsıye...
  12. R

Sızce Wındows 10'a Geçmelimiyim ?

beyler sizce windows 10 geçmelimiyim mantıklımıdır problem yaşarmıyım.şuan windows11 kurulu goruntusu güzel ama çok sapıttı artık. mesela valoranta giricem problem üstüne problem. oyuna giriyorum masaüstünde mesela oyun alt sekmede kaldığı için oyuna tıklıyorum pc donuyor veya bıraz sıyah...
  13. R

Valoranta Girdim Sistem Yeniden Başladı

arkadaşlar valoranta gireyim dedim ve ondan sonra bi su içip geldim baktım pc yeniden başlamış neden böyle oluyor lütfen yardım edin gerçekten çok minnettarım herkese olay görüntüleyicisinde şu yazıyor. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000124...
  14. R

Masa Önerir Misiniz Acaba

Masa alacağım Allahın izniyle düz sade mümkünse beyaz bir masa arıyorum öneriniz varmıdır acil alacağım nb f80 uyumlu olursa süper olur
  15. R

Windows 10 Mu Win11 mi

Arkadaşlar sistemimde win11 kurulu ve 1660ti i5 10400f 16gb ram mevcut. Windows 10 düşünüyorumda sizce gerek var mı oyun oynayan birisiyim ve performansa önem verıyorum sizce çok bi etkisi olurmu windows10 yapsam bunun hakkında bilgi almak ıstıyorum
  16. R

Akım Koruma Priz Önerisi

akım koruma priz önerisi verebilecek varmı acaba Sistem Özelliklerim 1660 Tİ İ5 10400F 600W PSU
  17. R

Masa Önerir Misiniz?

arkadaşlar işimi görebilecek fp masa arıyorumda öneri verebilirmisiniz birde akım koruma prize ihtiyacım var öneri varsa alabilirim. masa olarak şunu düşünüyorum sizce nasıl ve site güvenilir mi?...
  18. R

1660ti İntel İ5 10400f İkilisi Nasıldır

1660ti i5 10400f ikilisi nasıldır sizce günümüzde hala oyun oynatırmı? Red dead redemption 2 . Gta5 . valorant . cs2 . forza horizon 4 . rust gibi oyunlarda iş görürmü
  19. R

Kulaklık Önerir Misiniz

Arkadaşlar kulaklık almak istiyorumda güzel bişiler varmı sorun yaşamayacağım bütce 1.5- 2 k arası. Bide akım koruma priz varsa öneri alabilirim
Geri