Arama sonuçları: *

• Users: ylmazinyo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık Cızırtı Sorunu

kulaklığın sol tarafından cızırtı geliyo normalmi kullanan bilen varmı dongle telefona takıncada geliyo pc takıncada geliyo çok fazla rahatsız etmesede uzun süre kullanınca ediyo
  2. Y

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Dip Ses Cızırtı Sorunu ve Bluetooth Sorunu

bu kulaklığı sipariş ettim bugün geldi dongle kasaya taktığım an cızırtı başlıyo sesi sıfırlıyorum halen devam ediyo dedim telefona takıyım ondada oluyo minik bi ses ama uzun sürede rahatsız edici bir ses ve bluetooht bağlayama çalışıyorum bağlanmıyo yardımcı olcak varmı kullanan varsa bu...
  3. Y

2000-2500 Arası Klavye Önerisi Lazım Beyaz Görünüş Odaklı

pek oyun oynamıyorum kablolu kablosuz farketmez görünüş odaklı beyaz arıyorum ama markaların iyi mi? kötümü nasıl pek bilmiyorum bulduğum 2-3 tanesini atıyım siz yardımcı olurmusunuz başka varsa önerebilirsiniz [H3...
  4. Y

50 Bin TL Ye Gaming Gecesi İndirimli OEM Sistem

arkadaşlar 47 ye inmişti bu sistem anakartı ssd yi ve işlemci soğutucuyu yükselttim 50 oldu 6 ayda taksit yaptım ve aldım sizce iyi mi?
  5. Y

%75 Ucuz Klavye Önerisi

arkadaşlar tamamen görünüş kompakt bi klavye istiyorum mekanik çok fazla oyun oynayan biri değilim oyüzden sadece mekanik tok ses çıkaran bi klavye arıyorum kablolu olur markanın çok kaliteli olması önemli değil dediğim gibi görünüşü önemli benim için sadece
  6. Y

46.700 TL'ye Bu Sistemi Tek Tek Toplamak mı Yoksa Hazır Sistem Beklemek mi?

Arkadaşlar parçaları tek tek araştırdım baktım belki bazılarını 100-200 daha ucuza satan vardır bilmiyorum ama oem paketlere bakıyorum 55-60 larda geziyo anlamadım herkes oem daha mantıklı diyo böyle bir şey topladım yorum yaparmısınız NOT: 5060 ı 15-16 ya bulursam ekran kartını...
  7. Y

Intel Arc B580 12gb mı Yoksa RTX 5060 8gb mı?

sıfırdan sistem kuruyorum ekran kartı olarak 16-17 bin max verebilirim sistemide elimden geldiğince fp yapmaya çalışıyorum 13 bine intel 12gb mantıklı gelmeye başladı hikayeli oyun oynayan birisi değilim fps ağırlıklı oynuyorum okulum gereği unity unreal engine kullanıyorum 4-5 yıl...
  8. Y

50 Bin TL Bütçe ile Bu Sistem İyi mi? ?

hatta 48 bin oldu klavye mouse ve kulaklık alıcam onlarada 3-4 k bütçe ayırmış olucam
Geri