Arama sonuçları: *

1. M

Leptobumun Değeri Ne?

Leptobumu satmak istiyorum Ekran kart: GTX 1650 4GB işlemci: i5 10300h ram: 16GB SSD: 512GB model: Excalibur g770 durumu: 6 yıllık bataryası yok daha önce arıza yapmadı değer hakkında hiç bir fikrim yok 2. elde ne kadara satabilirim?
  2. M

Bu Sistem Alınır mı?

İtopya'daki fiyatları uçtuğu için ince hesaba yöneldim şu sistem sistem dikkatimi çekti PSU 600 TL fark ile değiştirip alınır mı? DDR4 olduğunun farkındayım ama ileride bir yükseltme düşünmüyorum.
  3. M

Itopyadaki Fiyatlara Noldu?

Dün 46k olan sistem bugün 72k 35k olan sistemler 50k ya dayanmış nedeni ne bunun normal mi acaba?
  4. M

Bu Sistem Alınır mı?

1 haftadır bakıyorum normalde modart confetti v2 alıcaktım aam stok bitti şuanda Yusuf kayaalp favor sistemini almayı düşünüyorum modarta stok gelir mi veya bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mıdır sizce?
  5. M

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Normalde modart confetti v2 modelini alacaktım ama stok bitmiş stoğa tekrar gelirse ne zaman gelir veya bu bütçelerde benzer bir hazır sistem var mıdır önerdiğiniz.
  6. M

5000 TL Monitör Önerisi

Selamlar iki monitör arasındayım bu model ile bu model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim PC ve PS5 bağlıyacağım. Daha iyi bir öneriniz varsa önerilerinizi beklerim.
  7. M

Hangi Sistemi Seçmeliyim

40k banında hazır sistem almak istiyorum normalde bu modeli almak istiyordum ama bugün 3K zamlanmış. Onun yerine bu modeli alsam eksiği var mı acaba söylerseniz sevinirim.
  8. M

30-40k Bandında Sistem Önerisi

30-40 k arası bütçem var hazır veya toplama sistem önerisi alabilirim. Genellikle oyun için kullancağım ama ultra grafikli oyunlar çok oynamıyorum genelde valorant vesaire. Monitör ve ekipman dahil değil.
Geri