Arama sonuçları: *

• Users: Bilalmwk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ucuzbudur.Com Dan Gnd Bilişim Güvenlimidir

ryzen 5 7500f alıcam uygun gözüküyor güvenlimidir deneyimleyen varmı?
  2. B

Inventus.Com.Tr Güvenilir mi? İadede Sorun Çıkarıyorlarmı

inventustan ekran kartı tray işlmeci alıcam deneyimi olan varsa yardımcı olabilirmi
  3. B

Primegamingden Ekran Karı Alıcam Bilen Varmı

[H3 id='Sapphire+RX+9060+XT+Pulse+OC+11350-03-20G+128+Bit+GDDR6+16+GB+Ekran+Kart']Sapphire RX 9060 XT Pulse OC 11350-03-20G 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı[/H3] yada pure modelini alıcam alan varmı
  4. B

Ptt Avm Güvenilir mi? Alan Varmı

pttvmden ekran kartı alıcam garanti konusunda müşteri ilişkileri konusunda deneyimi olan varsa yardımcı olabilirmi
  5. B

650w Psu Lazım F/P 4000 K Bütce

radeon 9060 var ryzen 5 7500f için psu lazım 4bin altı olursa çok iyi olur
  6. B

Ryzen 5 7500f AMD Radeon 9060 XT 16gb İçin Soğutma

termal macun ve uygun fiyatı 2000 tl altı hava soğutuması önerir misiniz?
  7. B

Küçük ama Uygun Fiyatlı Güvenilir Kapalı Çarşı Tarzı Dükkan

KAPALI ÇARŞI GİBİ EMİNONÜ SİRKECİ GİBİ DÜKKAN YERİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ YENİ NESİL İŞLEMCİ EKRAN KARTI SATA YERLER
  8. B

Ucuzbudur.Com Ryzen 5 7500f Almak İstiyorum Güvenilir mi?

ryzen 5 7500f almak istiyorum ama güvenilir mi? bilmiyrum
  9. B

Ekran Kartı Alıcam Yardım

arkadaşlar ben ekran kartı almak istiyom bütün kasa içi 40 45 bin param var 4060 kotu diyorlar diğerleri çok pahalı fırsatmı kovaliyim ne aliyim bilgimde sınrlı yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

40 Bin TL'ya Sistem Önerir Misiniz? ?

hayatımda ilk defa bilgisayar toplicam bianda kendimi buyuk bi denizin ortasında buldum kendimi yarımcı olabilirmisiniz rtx olcak gb ram 8 yada 12 vram işlemci ryzen 7 bildiklerim bunlar güç kaynağı kasa marka model falan yarımcı olabilirmisiniz yutuba yazıyotum ancak bişey bulamıorum
  11. B

İlk Defa Bilgisayar Toplayacağım 850 Dolar Bütce

hayatımda ilk defa bilgisayar toplicam bianda kendimi buyuk bi denizin ortasında buldum kendimi yarımcı olabilirmisiniz rtx 4079 yada 4060 16 gb ram 8 yada 12 vram işlemci ryzen 7 bildiklerim bunlar güç kaynağı kasa marka model falan yarımcı olabilirmisiniz yutuba yazıyotum ancak bişey bulamıorum
Geri