Arama sonuçları: *

1. B

Ram Uyumluluğu Yardım Expo/Xmp

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 7 7800X3D işlemcili AMD bir sistem kullanıyorum ve RAM almak istiyorum. Şu ürünü düşünüyorum: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5XMMSQY Ancak ürünün özelliklerinde Intel XMP ibaresi bulunuyor. Benim sistemim AMD olduğu için bu RAM'in anakartımda sorunsuz çalışıp...
  2. B

Ram Tercihi: 2. El 64gb Xpg 8600mhz Vs Sıfır 32gb Patriot 6000mhz

Merhaba arkadaşlar, Sistemim için RAM yükseltmesi yapmayı planlıyorum (Ryzen 7 7800X3D işlemci ve Gigabyte B850M FORCE anakart kullanıyorum). İki seçenek arasında kaldım ve fikirlerinize ihtiyacım var: 1. Seçenek (2. El): XPG 2x32GB (Toplam 64GB) 8600 MHz Beyaz RGB RAM Durum: İkinci El...
  3. B

Yardım Dostlar Sizce Hangi Ram'i Almalıyım Yardım ?

arkadaşlar amd sistem kullanıyorum şu ramlar arasında kararsız kaldım hangisi almalıyım ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4NLSP87/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AKFOE7PG2F136&psc=1...
  4. B

Gaming Gecesi 9070xt

sizce kaç tl ye düşer ?
  5. B

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

https://www.n11.com/urun/gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16-gb-256-bit-gddr6-ekran-karti-76298438?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel indirime girdi kovalayanlar varsa...
  6. B

9070xt Alacağım ama Hiç İndirim Yok.

Arkadaşlar 2 haftadır 9070XT almak için takip ediyorum hatta gönlümde sapphire 9070XT nitro+ var birde gigabyt 9070xt ama ne indirim var ne bi siteye düşüyor geçmiş mesajlara bakıyorum indirimde herkes yakalamış daha 1 ay önce ben almaya niyetlenince piyasadan cekildi ürünler fiyatı arttı...
  7. B

9060xt Den 9070xt Ye Geçilir mi ?

Arkadaşlar 9060xt ekran kartını alalı bir ay oldu ama içimde bir 9070xt geçme düşünesi var ama mantıklı olur mu bilmiyorum pc yi dizdirdiğim bilgisayarcım kendi kullandığı 9070xt için benimkini alıp üstüne 24 bin istiyor mantıklı bi hareketmi olur sizce ne yapmalıyım ?
  8. B

Corsaır Rm850x mi Asus Rog-Strıx-1000p mi ?

arkadaşlar bir önceki konuda olduğu üzere nzxt c850 modelim coil whine nedeniyle zortladı şimdi bu 2 model üstünde duruyorum alacağım kafam rahat etsin diye sizce hangisini alayım önerir misiniz? ha yok sen bu ikisinide alma şunu al diyeceğiniz bir marka olur mu ?
  9. B

NZXT C850 Psu Şanssızlık

daha bu gün nzxt c850 psu aldım taktım cok sessizdi masaüstünde ama oyunda girdimki maalesef COİL WHİNE sesi yapıyor cok moralim bozuldu iade etmeyi düşünüyorum sizce düzelme ihtimali varmı.?
  10. B

Farklı Marka ve Değerde Ram Sorun Olur Mu? Ddr5

Bende team t-force vulcan black 16gb (1x16gb) 6400mhz cl40 bu modelde ram var. 1 tane daha 16gb takmayı düşünüyorum aynı ürünü alacağım ama piyasada yok Yapay zeka farklı marka ramlerde expo uyumsuzluğu falan olabilir gibi şeyler dedi. Farklı CL değeri, farklı MHz, farklı marka ram sıkıntı...
  11. B

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 Kaç Derece Görmesi Gerek ?

[H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+sv+soutucu+aldm+az+nce+taktm+stres+testi+yaptmda+maks+74+dereceyi+grdm+ilemcim+RYZEN+5+7500F+bu+rakamlar+fazla+deilmi+kullananlar+varm+']Arctic Liquid Freezer III Pro 360 sıvı soğutucu aldım az önce taktım stres testi yaptığımda maks 74 dereceyi gördüm...
  12. B

Thermaltake Güç Kaynağı Pazarlığı

Arkadaşlar arkadaşın birisi bana şunu satmaya çalışıyor 7.500 tl dedi 2.eline eder mi? bu paralar bu.
  13. B

Yardım Zoko Alpha White Yardım

https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-alpha-beyaz-7x12cm-kumandali-argb-fanli-atx-gaming-akvaryum-kasa/ bu kasayı alacağım ama [H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+sv+soutucu+aldm+bu+kasaya+sarm+bilmiyorum+radyatr+38mm+olduu+iin+kullanan+bilen+varsa+yardmc+olursanz+sevinirim.']Arctic...
  14. B

Yardım Psu Yükseltmeye Gerek Varmı ?

Sisteminin bileşenleri: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 9060 XT Pulse 8 GB Anakart: ASUS Prime B650M-R RAM: PNY DDR5 6000 MHz Sıvı soğutma: Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB kullandığım sistem bu kullandığım güç kaynağı ise bu Cooler Master 600 W 80+ bu güç...
  15. B

Sıvı Soğutma 360mm Tavsiye Hangisini Alayım ?

Arkadaşlar RYZEN 5 7500F işlemci kullanıyorum eleye eleye bu 4 model de karar verdim ama seçemedim hangisini almalıyım...
  16. B

Çözüldü✓ Şu 5 Sıvı Soğutma Alınır mı? ?

Arkadaşlar RYZEN 5 7500F sıvı soğutma kullanıyorum eleye eleye bu 4 model de karar verdim ama seçemedim hangisini almalıyım...
  17. B

Yardım Team T-Force Ram Uyumsuzluğu

arkadaşlar şuanda sadece bu rami kullanıyorum bi 16 daha alacağım ama piyasada bulunmuyor bu ramin 6000mhz olan ve cl38 modeli var onu almayı düşünüyorum ama arasında uyumsuzluk olurmu sıkıntı yaşar mıyım bunu bilmiyorum. kullandığım ram ; team t-force vulcan black 16gb (1x16gb) 6400mhz cl40...
  18. B

Thermaltake Güç Kaynağı Alınır mı? ?

arkadaşlar aşşağadaki 2 ürün arasında kaldım 11 bin tl olanın japon kapasitörlüsü 2.el olarak 7500tlye fiyat aldım, bunu almak mı mantıklı yoksa 0 GEN5.1 japon kapasitörsüz sıfır 850w olan ürünü mü almak mantıklı...
  19. B

Yardım Uyum Sorunu Yardım Team T Force Vulcan Ram

arkadaşlar suan kullandığım ram [H3 id='team+t+force+vulcan+16gb+6400+mhz+ddr5+cl40+ram+']team t force vulcan 16gb 6400 mhz ddr5 cl40 ram [/H3] aynısını bulamıyorum 32 yapacağım [H3...
  20. B

Çözüldü✓ Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S Sıvı Soğutucu Alınır mı ?

Arkadaşlar LİANLİ Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum bu modeli sizce alınır mı? al diyebileceğiniz bundan daha iyi başka bi marka varmı ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPCS7VH2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
Geri