Arama sonuçları: *

1. B

Farklı Marka ve Değerde Ram Sorun Olur Mu? Ddr5

Bende team t-force vulcan black 16gb (1x16gb) 6400mhz cl40 bu modelde ram var. 1 tane daha 16gb takmayı düşünüyorum aynı ürünü alacağım ama piyasada yok Yapay zeka farklı marka ramlerde expo uyumsuzluğu falan olabilir gibi şeyler dedi. Farklı CL değeri, farklı MHz, farklı marka ram sıkıntı...
  2. B

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 Kaç Derece Görmesi Gerek ?

[H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+sv+soutucu+aldm+az+nce+taktm+stres+testi+yaptmda+maks+74+dereceyi+grdm+ilemcim+RYZEN+5+7500F+bu+rakamlar+fazla+deilmi+kullananlar+varm+']Arctic Liquid Freezer III Pro 360 sıvı soğutucu aldım az önce taktım stres testi yaptığımda maks 74 dereceyi gördüm...
  3. B

Thermaltake Güç Kaynağı Pazarlığı

Arkadaşlar arkadaşın birisi bana şunu satmaya çalışıyor 7.500 tl dedi 2.eline eder mi? bu paralar bu.
  4. B

Yardım Zoko Alpha White Yardım

https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-alpha-beyaz-7x12cm-kumandali-argb-fanli-atx-gaming-akvaryum-kasa/ bu kasayı alacağım ama [H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+sv+soutucu+aldm+bu+kasaya+sarm+bilmiyorum+radyatr+38mm+olduu+iin+kullanan+bilen+varsa+yardmc+olursanz+sevinirim.']Arctic...
  5. B

Yardım Psu Yükseltmeye Gerek Varmı ?

Sisteminin bileşenleri: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 9060 XT Pulse 8 GB Anakart: ASUS Prime B650M-R RAM: PNY DDR5 6000 MHz Sıvı soğutma: Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB kullandığım sistem bu kullandığım güç kaynağı ise bu Cooler Master 600 W 80+ bu güç...
  6. B

Sıvı Soğutma 360mm Tavsiye Hangisini Alayım ?

Arkadaşlar RYZEN 5 7500F işlemci kullanıyorum eleye eleye bu 4 model de karar verdim ama seçemedim hangisini almalıyım...
  7. B

Çözüldü✓ Şu 5 Sıvı Soğutma Alınır mı? ?

Arkadaşlar RYZEN 5 7500F sıvı soğutma kullanıyorum eleye eleye bu 4 model de karar verdim ama seçemedim hangisini almalıyım...
  8. B

Yardım Team T-Force Ram Uyumsuzluğu

arkadaşlar şuanda sadece bu rami kullanıyorum bi 16 daha alacağım ama piyasada bulunmuyor bu ramin 6000mhz olan ve cl38 modeli var onu almayı düşünüyorum ama arasında uyumsuzluk olurmu sıkıntı yaşar mıyım bunu bilmiyorum. kullandığım ram ; team t-force vulcan black 16gb (1x16gb) 6400mhz cl40...
  9. B

Thermaltake Güç Kaynağı Alınır mı? ?

arkadaşlar aşşağadaki 2 ürün arasında kaldım 11 bin tl olanın japon kapasitörlüsü 2.el olarak 7500tlye fiyat aldım, bunu almak mı mantıklı yoksa 0 GEN5.1 japon kapasitörsüz sıfır 850w olan ürünü mü almak mantıklı...
  10. B

Yardım Uyum Sorunu Yardım Team T Force Vulcan Ram

arkadaşlar suan kullandığım ram [H3 id='team+t+force+vulcan+16gb+6400+mhz+ddr5+cl40+ram+']team t force vulcan 16gb 6400 mhz ddr5 cl40 ram [/H3] aynısını bulamıyorum 32 yapacağım [H3...
  11. B

Çözüldü✓ Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S Sıvı Soğutucu Alınır mı ?

Arkadaşlar LİANLİ Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum bu modeli sizce alınır mı? al diyebileceğiniz bundan daha iyi başka bi marka varmı ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FPCS7VH2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
Geri