Arama sonuçları: *

• Users: MrRonyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Kamera Önerisi F/P Ürün

Güzel bir kamera istiyorum hiçte anlamam kameralardan uygun fiyat f/p bişey varmı bildiğiniz
  2. M

Donanım Sorunları: SSD ve Ekran Kartı

Şimdi benim SSD ömrü çok kalmamış nerdeyse %50 falan olmuş ekran kartıda Sapphire RX 580 ya ekran kartında donanımsal bir hata var yada ssd de sizce neyden kaynaklı olabilir ekran kartının yazılımını güncelledim bios falan hepsi güncel oyunlardada FPS düşüşü yok yalnız bazen yenileme olunca...
  3. M

Yardım İki Klavye Arasında Kaldım Sizce Hangisi

Gamepower Nama RGB Mekanik Kablosuz Hot Swap Gaming Klavye (1. Klavye bu) Havit Gamenote KB900L RGB Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 8Khz Rapid Trigger - Hot Swappable (2. Klavye bu) Daha çok günlük hayat ve oyun için kullanıcam aranızda kullanan varmı bu ürünleri
  4. M

Kart Siparişi Verdim ama Ürün Almam Lazım

3 gün sürecek diyor benim acil ürün almam lazım sanal kart kullanıma açık mı sizce
  5. M

Bonus Genç Kart ve Taksit Avantajları

Şimdi Bonus Genç Kart aldım ben 2-3 gün içinde gelcek hiç kullanan varmı bu kart nasıl işliyor taksit seçeneklerinde etkisi varmı
  6. M

Yardım Ddr4 Ramlari Satıp Yerine Ddr5 Geçme Tavsiyesi

Şimdi benim elimdeki ürün XPG 16 GB (2×8) DDR4 3200 budur 2027 başlarında DDR 5 AM5 sisteme gecicem şimdiden ufak hesaplamalar yapıyorum bana ram önerebilir misiniz?
  7. M

Yardım F/P Mekanik Klavye Önerisi Verirmusuniz

Benim klavyem belki 10 yıl önceki yenisi lazım sevdiğiniz klavye varmı
  8. M

Zoko Diye Bir Site Var Güvenilir mi?

https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-10-port-argb-pwm-fan-kontrolcu-manyetik-kumandali/ bunu alcam geçenlerde link attınız yeni alcam siteye güvenebilirmiyim alışveriş yapan varmı daha önceden böyle bir firma görmedimde
  9. M

Hep Yeni Kasalara Bakıyoruz Birazda Eski Kasalara Bakalım Ne Kadar Eder

İşlemci Intel Pentium Dual-Core E5500, 2.80 GHz 🎮 Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 420, 2 GB 🧩 Anakart Gigabyte GA-G41MT-D3 🧠 RAM 6 GB DDR3 1333 MHz — 4 GB Hi-Level + 2 GB Elixir 💾 Depolama 112 GB ⚡ PSU Everest 230W
  10. M

Kule Tipi Soğutucu Fan Yerleri Yardım

şimdi havayı arka taraftan egzoz fanın tarafından alıp ramlere doğru havayı geri atıyor böylemi olması lazım yoksa havayı ram tarafından alıp direk egzoz fana doğru geri üflemek mi daha iyi olur
  11. M

Fanların Yerleri İçin Öneri

Şimdi ben kule tipi soğutucuyu CPU fana taktım 4 adet fan var onlarıda sys fan a taksam sıkıntı çıkar mı bir kaç haftaya fan kontrolcü alcam o zamana kadar anakartı yakmayalim bari
  12. M

5v 3-Pin ARGB Kontrolcü / Hub F/P Ürün Lazım

rgb ışıklandırma yapabilmem için bu gerekli kullandığınız ürün varmı
  13. M

Lian Li Kasa İndirimi Hakkında

bu kasayı baya araştırdım seveni baya var 3 adet kalmış 3999 kaçırmayın derim
  14. M

Sevdiğiniz Kablosuz Klavye Önerisi

Klavye alcam kablosuz daha iyi olur benim için siyah RGB güzel olur sevdiğiniz ürün varsa isim vermeniz yeterli olur
  15. M

Lian Li Vector V100r

Lian Li VECTOR V100R Siyah E-ATX Kasa alınır mı beğenen varmı yada ben bunu şu kadar indirimdeyken aldım diyen varmı
  16. M

Monitör Tutucu Fiyat Bilgisi

https://amzn.eu/d/0iHc6VJD Şimdi bunda 100 TL indirim vermiş sizce bunun fiyatı düşüyormu yoksa hep böylemi
  17. M

Win 11 Etkinleştirme Sorunu

anahtarmı almam lazım bilmiyorum bir şekilde bunu etkinleştirmem lazım nasıl yapcam
  18. M

Monitör Tutucu Önerisi

Bana sağlam bir monitör tutucu lazım f/p bişey
  19. M

İyi mi? Kötümü Fiyatı Nedir Asus Tuf Gaming Vg247q1a Monitör

Asus TUF Gaming VG247Q1A Monitör pc alınca bunuda aldım araştırdım fiyatı çok değişken hiç kullanan oldumu nasıldır (2. el aldım arkadaştan toptan aldım)
  20. M

120 Mm Fan Satın Alcam Link Yazdım Aşağı

https://amzn.eu/d/0dbNC8ex bu alınır mı indirim falan var bende
Geri