Arama sonuçları: *

1. larchangela

100-150K Bütceyle Alınabilecek Sport Model Motorlar!

arkadaşlar parça bakım onarım ve uzun dönem kulanacağmım için mekanik sıkıntısı vermeyecek motorların ilanlarıyla birlikte paylaşabilir misiniz ?
  2. larchangela

DUVAR İÇİN TABLO ÖNERİSİ

arkadaşlar selamlar , odama soft büyük bi tablo almak istiyorum link olarak iletirmisiniz.
  3. larchangela

F/P KULAKLIK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

ARAKDAŞLAR BÜTÇEM 1.000 - 1.500 TL ARASINDA HEM DIŞARDA SPORDA MÜZİK DİNLEYEBİLECEĞİM HEMDE OYUN OYNARKEN KULLANABİLECEĞİM BLUETOOTH KULAKLIĞA İHTİYACIM VAR ÖNERİNİZ VAR MI. ( KULAK ÜSTÜ İSTEMİYORUM )
  4. larchangela

SIVI SOĞUTMA MSI MAG

arkadaşlar aldığım svıı soğutma https://www.itopya.com/msi-mag-coreliquid-a13-240-siyah-sivi-islemci-sogutucusu_u27594 anakartımda : https://www.itopya.com/msi-pro-b650m-e-6800mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-vga-matx-anakart_u28891 soğutucu AM5 le uyumlu ancak düzgün takılamıyor yanında verilen...
  5. larchangela

MSI THIN A15 B7VE-076XTR

https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7ve-076xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-156-full-hd-144hz-free_u25369 arkadaşlar bu laptopu aldım ancak aldığım fps değerleri çok düşük anlayamadım. nvdıa denetim masası ayarlarını yaptım tek yapmadığım şey bios güncelemesi. lolde çok...
  6. larchangela

30.000 - 35.000 TL LAPTOP ÖNERİSİ (12.12 İNDİRİMİ)

Arkadaşlar 30.000 - 35.000 TL GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ (12.12 İNDİRİMİ) olarak fiyat performans ve kalite olarak post altına link bırakabilir misiniz ?
  7. larchangela

SİSTEM HAKINDA YORUM VE DARBOĞAZ

arkadaşlar 50k ya sistemin parasını ödedim darboğaz yapma işi olur mu ? ne gibi sıkıntı çekerim ?
  8. larchangela

Application Blocked by Java Security hatası acil çözüm !!

e-imza çalıştırmaya çalışırken çalışacak siteye giremiyorum ve çözümlerini de denedim ancak olmadı edit site list bölümüne girmeye çalıştığım siteyi ekledim ancak genede olmadı yardım edinnnn :(
  9. larchangela

FİYAT ARAŞTIRMASI HAKKINDA BİLGİ

ARKADAŞLAR BU SİSTEM NE KADAR EDER ?
  10. larchangela

Isınma Problemi için yardım

arkadaşlar merhaba , sistemim ekteki gibidir içersindeki 4 ram slotlarının tamamı doludur 32 gb yaptım , kasa içersinde ; 1 adet sıvı soğutma ( marka model etkedir ) 1 adet m2 ssd 1 adet hdd 1 adet ssd vardır. kasa yaz aylarında aşırı derecede ısınma problemi yaşatıyor. PUBG oynarken mesela...
  11. larchangela

monitör altındaki siyah çizgi

arkadaşlar disney plus da dizi izlerken bi anda oldu ekrana hasar vermedim ama bu çizgi ne anlama geliyor nasıl düzelte bilirim ? monitör model : MSI Optix G24C4
  12. larchangela

Klavye tamiri blue switch

Arkadaşlar bayadır kullanıyorum 3 4 aydır bilgisayarı ilk açtığımda ve sonrasında Ctrl ve birçok farklı tuş çalışmıyordu içerisinde herhangi bir problem var mı bakabilir misiniz ya da tamir olarak ne yapabilirim 1662205988 Klavye iç anakartı bu şekilde
  13. larchangela

Rust da Ban mı yedim anlamadım ?

ban mı yedim ben ya anlayamadım topluluk sunucularu cıkmıyor gecmıs gozukuyor
  14. larchangela

Kasa Soğutma Önerisi

akradaşlar sistem bu şekilde yazları biraz fazla ısınıyor normal mi ?
  15. larchangela

VDSL Yardım ve Modem Destek

ASUS DSL-AC51 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router aldım arkadaşlar ADSL den VDSL ye geçirtiyorum ancak bu modem kullanılır mı kullanan var mı ? birde VDSL le ADSL nin Farkı nedir Hız artışı olur mu ?
  16. larchangela

Arkadaslar her actıgimda bu ekran geliyor help me !

Yardımcı olabilir misiniz 1609582273 Sistemi her actığımda acılış sürücüsünü secememi istiyor her seferinde
  17. larchangela

Pc den ses geliyor sıkıntı olur mu

Belirsiz saniyelerde sürekli kasadan cıt diye ses geliyor sanki bisey acilip kapaniyormuş gibi rahatsız ediyor
  18. larchangela

Yardım sisteme göre psu ve destek

beyler benim sistem ekte buna göre bi psu istiyorum bilgisi olan arkadaşlar daha önceden sistemdeki psu için çöp demişti itopyanın indirimlerindeki psudan almak istiyorum amx tutar 450 taksitle alcam zaten yardımcı olur musunuz birde bu sistemin updatini felan nasıl halledebilirim fazla bilgim...
  19. larchangela

SİSTEMİ UPDATELERİ BİLGİ

BEYLER ELİMDEKİ SİSTEM BU UPADETLERİNİN LİNKLERİNİ ATABİLİR MİSİNİZ RİCA ETSEM VALAHİ DAHA ONCE BİOD UPDATE FELAN DENEDİM YAPAMADIM YA
  20. larchangela

Sivi sogutmaya su koyuluyor mu

Coller master 120 mm sogutma var taktim icine su felan koycam mi beyler icinden bisey cikmadi ama cahilikten aw konus basligi utandirdi
Geri