Arama sonuçları: *

• Users: MXTB53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım OLED Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, monitör arayışı içerisindeyim. Sizce bu monitör alınır mı? Bu bütçede daha iyisi var mıdır...
  2. M

Yardım 2k Hediye Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, kardeşime doğum günü hediyesi olarak 2k monitör almak istiyorum sistemi 7800x3d 9060xt 16gb. 6400'e satılmış ama şuan 7600 bu monitör alınır mı yoksa bu bütçelerde taksitle alabileceğim daha iyi bir alternatif var mıdır...
  3. M

Yardım Ofis İçin Klavye+Mouse Önerisi

Arkadaşlar otelde çalışıyorum, klavye mouse gerçekten son demlerini yaşıyor. Sizce bu alınır mı yoksa daha iyi bir seçenek var mıdır? https://www.incehesap.com/msi-forge-k210-wireless-combo-turkce-kablosuz-klavye-mouse-set-fiyati-92159/
  4. M

Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İmzadaki sistemi kullanıyorum, beyaz sistem için soğutucu bakıyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif olabilir veya şu bütçeye çıkıp şöyle bir şey alabilirsin diyeceğiniz önerileriniz varsa...
  5. M

Asiahorse Amıcı-5gt Vs Nyota Fan

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Beyaz kasa kullanıyorum, işlemci soğutucu konusunda daha karar veremedim ama, bu kasa fanlarından hangisi sizce daha çok yakışır?
  6. M

Beyaz Kasa İçin Hangi Soğutucu Alınmalı

Arkadaşlar beyaz sistem kuruyorum imzadaki sistem şuan aktif olarak kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmeyi planlıyorum ve soğutucuyu şimdiden almak istiyorum. Hangi seçenek mantıklı olur sizce...
  7. M

Çözüldü✓ 9800x3d Vs 10800x3d Hangisi?

Arkadaşlar imzadaki sistemi kullanıyorum güncel olarak. Sizce 9800x3d almalı mıyım yoksa 10 serisi çıkacak onları mı beklemeliyim?
  8. M

Çözüldü✓ Hava Soğutucu Mu? Sıvı Soğutucu Mu?

Arkadaşlar merhaba, aklımda 9800x3d veya 10800x3d işlemciyi almak var. Soğutucu olarak ne alacağıma karar veremedim. İmzadaki sistemi güncel olarak kullanıyorum. Siz olsanız naparsınız? Hava soğutucunun uzun ömürlü olması ve daha sorunsuz olması çok cezbediyor. Veya bu ikisinin dışında...
  9. M

Yardım Beyaz Sistem İçin CPU Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar merhaba, kasam beyaz ve beyaz bir anakart aldım fakat soğutucu ve işlemci almayı planlıyorum. İşlemci olarak 9800x3d veya 10 serisi x3d bir işlemci çıkmasını beklemeyi düşünüyorum fakat soğutucu kısmında kararsız kaldım. Sıvı soğutucu evet daha güzel gözüküyor ama fiyatları pek uygun...
Geri