robo90 gibi benzer bi elektirik malzemesi aınacak güvenli siteler önerisi istiektim roboistan güzel ama 2 sininde akrgo parası yüksek diyer sitelere de güvenemiyorum bi öneri iticektim
Pc icin cok pahal ıve baya gürültücü olmicak yiende iyi ses veren gayet iyi ızırtısı vs olmayan sesi iyi anısan co pahalı deil en fazla 1k lık bi hoaprlör önerisi istiyecegim
Baslangıc icin cok pahalı olmayan ama iyi olan 900 derece bi direksiyons eti önerisi isticem force feedbacki olamsını isterim ve direksiyon hissiyatı verecek bütce ck pahalı olmamalı bilgisayar ve ps ye baglanmalı ps ye baglanmasada olur
kamera önerisi istiyom bu konularda pek fikrim ok böyle güzel oalcak en fazlada 2k oalcak bi webcam istiyorum bilgisayara ama kalitesi filan güzel oalcak
Havit GK65 uyumlu bi mikrofon standı almak istiyorum bütce belirsiz ben kendim baktımda Havitin GK65 ine uygun bi mikrofon standı bulamadım szie sorayım dedim
Merhaba Hav,t GK65 mikrofonunu aldım ve simdide stand istiyom ama ona uyacak bi stand bulamadım ayrı bi mikrofon istemiyom sadece GK65 uyumlu bi stand istiyorum