Arama sonuçları: *

• Users: xgenzotr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xgenzotr

F/P Steam Mikrofon ve Standı

Merhaba Arakdaşalar; Max 5 k bütçem var mikrofon ve stand arıyorum yardımcı olabiliecek arkadaşlara teşekkür ederim
  2. xgenzotr

🔥İndirim Sebamed Çocuk Güneş Kremi Spf 50+ 75 Ml 314,53₺

Merhaba Arkadaşlar Yiğenim için güneş kremi aramaktaydım trendyol üzerinden Mutlu Fiyatlar mağazasından alıyordum bugün kendi siteleri üzerinden aldığımda 3 al 2 öde kampayaları yapmışlar gayet düzenli alışveriş yaptığım bir firma isterseniz bir inceleyin KAMPANYA KODU: MUTLUF3AL2ODE...
  3. xgenzotr

Playstation5 / PlayStation 5 Pro / Xbox /Hangisi Alınır

Merhaba Arkadaşlar; Playstation Almayı düşünüyorum resmi distibiritörden mi almalıyım heryerden alınır mı tavsiyelere açığım xbox mu alınır pc ile sekron yapıp yayınlarda kullanabilir miyim
  4. xgenzotr

50.000 TL Altına YouTube + Oyun/Yayın İçin Sistem Toplasanız Ne Toplardınız?

Selam arkadaşlar, YouTube için içerik üretmeye başlayacağım. Aynı bilgisayarda hem oyun oynayıp hem kayıt/yayın almak, gerektiğinde de video düzenlemek istiyorum. Bütçem maksimum 50.000 TL. Mümkünse bütçenin tamamını da sırf harcamış olmak için harcamak istemiyorum, F/P önemli. Monitör ve...
  5. xgenzotr

100 K Monitör Dahil Sistem 10/?

Monitör: 5.399₺ LENOVO Legion 24-15 23.8" 0.5 ms 240Hz (2xHDMI+DisplayPort) IPS FHD WLED Pivot Gaming Monitör 67E7GAC4TK https://www.trendyol.com/lenovo/legion-24-15-23-8-0-5-ms-240hz-2xhdmi-displayport-ips-fhd-wled-pivot-gaming-monitor-67e7gac4tk-p-1157704940?boutiqueId=61&merchantId=104683...
  6. xgenzotr

Oyuncu Monitör Önerisi 6 Bin TL Bütce ?

Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır pc toplamaya karar verdim fakat 6 k bandında bir çok ekran mevcut tercihlar arasında sıkışıp kaldım yardımcı olabilir misiniz yada yeni öneride bulunabilir misin iyi formlar 1. Dell SE2425HG 23.8" 1 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü 2.Samsung Odyssey G4...
Geri