Arama sonuçları: *

• Users: PinkMonke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PinkMonke

Old Spice Captain Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000ml 250tl

https://amzn.eu/d/0cnf7h1F 300tlye 100tl iade kampanyası var fiyat çok çok iyi
  2. PinkMonke

Trendyol Go'nun Müşteride Suç Bulması

arkadaşlar bu ilk değil ancak şöyle söyleyeyim kulaklık aldım iadeye verdim kutu geldiğinde paramparcaydi yazdım beni suçlar gibi konuştular kanıtı attım sohbetten çıktılar. yemek sipariş ederken kupon kodlarım boş yere iptal edilmiş hadi dedim başlarım indirimine normal fiyatla alayım dedim...
  3. PinkMonke

Flight Simulator Neden Bu Kadar Karmaşık

microsoft flight simulator 24 aldım bir bakayım dedim ucak oyle wasd ile gitmiyor tabii ki bekledigim bir durumdu ama nasil surecegim hakkinda en ufak bilgim yok yardimci olur musunuz bosa gitmesin
  4. PinkMonke

İndirimleri Nereden Buluyorsunuz?

örnek vermek gerekirse ben yemek alacağım zaman google mapse yazardım çiğköfte alacağım zaman falan oradan indirimsiz alırdım veya taksi çağıracak zaman indirimsiz çağırırdım hep çevremden duydum bunları nasıl öğreniyorsunuz tek takip ettiğim yer burası indirim ve genel konular için.
  5. PinkMonke

Neden Netflix Gibi Platformlar Çamur Kalite Veriyor

aylık o kadar para veriyorum hem netflix hem de hbo maxe para verdiğim yetmiyor üstüne reklam da izliyorum reklam istemezsem üyeliği yükseltmem gerekiyor nasıl böyle bir saçmalık olabiliyor anlamıyorum 360p film izletiyorlar kaçak siteden açıyorum gözlerim aydınlanıyor resmen saçmalık
  6. PinkMonke

İngilizce Nasıl Öğrenilir ve Akıcı Konuşulur

arkadaşlar ingilizcem b1-b2 seviyesinde olabilir emin değilim ama kötü de değilim ingilizce altyazisiz film, dizi izlemek hayalim resmen bunun yanı sıra öğrenmek istememin bir sebebi de erasmus projeleri. Yurt dışına hiç çıkmadım daha önce çok merak ediyorum açıkçası öneriniz var mı??
  7. PinkMonke

Ayakkabı Konusunda Kararsızım

Arkadaşlar ben superstepden 3300tlye 1,5 yıl once Vans almıştım şuan incelemeye gönderdim bana 3300 verecekler üstüne eklemeden ayakkabı almak istiyorum bu ikisi için kararsız kaldım adidas campusde alabilirim ama sentetik deri olduğu için kararsız kaldım bu ikisi %100 sığır derisi olarak...
  8. PinkMonke

Araç Kamerası İçin Tavsiye Lazım

arkadaşlar arabayı çizip duruyor veletler ve olası bir kaza durumunda güzel bir kamera lazım bir tane buldum ama çok bilgim yok öneriniz var mı benim baktığım https://ty.gl/8rrih3lm6j0dc bu herkese iyi forumlar
  9. PinkMonke

İnternet Çok Yavaş Yardım

tılgın modem bir internetimiz var emin olun nasıl deniyor bilmiyorum 1mb dan aşağıda hız verip aylık 1k istiyorlar bu durum beni çok bunalttı yaşadığımız yerde altyapı yok önereceğiniz internet var mı değiştirmek istiyorum taş devrinde yaşıyormuş gibi hissediyorum.
  10. PinkMonke

Kitap Okumak İstiyorum Öneri Lazım

adam olmak için hiç yoktan birşeyler katar diye mal gibi kaydırmak yerine okumaya karar verdim ama ne okuyacağım bilmiyorum çocuksu şeyler değilde bana bir şey katacak bir fikir katabilir veya yanlış bir düşüncemi değiştirebilir bir kitap öneriniz var mı?
  11. PinkMonke

Kitap Okumak İstiyorum Öneriniz Var mı?

adam olmak için hiç yoktan birşeyler katar diye mal gibi kaydırmak yerine okumaya karar verdim ama ne okuyacağım bilmiyorum çocuksu şeyler değilde bana bir şey katacak bir fikir katabilir veya yanlış bir düşüncemi değiştirebilir öneriniz var mı?
  12. PinkMonke

Ileride Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Öncelikle herkese iyi günler. Ben geçen sene sınıfta kaldım Anadolu lisesinde ve hayatın acımasız olduğunu en yakın dostlarımın benim başarısızlığım ile dalga geçmesinden sonra anladım. Kimse beni o çukurdan kurtarmayacaktı, benim sorunumdu ama yıl geçmiş, ben yine aynı yerde takılı kalmışım...
Geri