Arama sonuçları: *

• Users: HriBoula
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Bu Devirde Vosvos Alınır mı?

Volkswagen bettle namıdiğer vosvos bu devirde üzer mi kullanılır mı? Bayadır kullanmak hayalim alsam günlerim sanayide mi geçer acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  2. H

Ekran Kartı Şimdi Alınmalı mı?

Malum herkes zamlar gelecek falan diyor ben de bi kaç yıldır pc toplamak istiyorum. Şuan maddi durum pek iyi olmadığından (ancak 1 2 ay sonra düzelecek) ekran kartını şimdi alıp geri kalan sistemi 2 ay sonra toplamalı mıyım? Ekran kartı hedefim vatanda sürekli düşen asrock 9070 xt alırsam 6 ay...
  3. H

Masaüstü PC mi Laptop Güncellemesi mi?

Merhabalar bugünlerde pc fiyatlarında bir artış olacağından dolayı masaüstü pc toplama konusunda kararsızım. Önümüzdeki senelerde ağır mühendislik uygulamaları kullanacağım için laptop almak da mantıklı geliyor ancak elimde 1650ti ve 10. Nesil i7 li bir monster var. Sizce laptopu mu...
  4. H

Yardım 500-600k Otomatik Araba Önerisi

Ablama yakın zamanda işe başlayacağı için araba alacağım. Dediğim gibi 500 600klık bir bütçe var. Otomatik olmasını istiyor. Uzun sürede çok sorun çıkarmasın istiyorum. Nissan micra ilanları atıyor bana incelemem için 2003 model falan kronikleri falan var mıdır veya aynı bütçeye ne önerebilirsiniz.
Geri