Arama sonuçları: *

• Users: Apolat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

2k Monitör Tavsiyesi

İndirimde https://amzn.eu/d/07mI1AKI Monitörü almıştım ama başta herhangi bir pixel sorunu olmamasına rağmen daha sonrasında 3 tane stuck pixel çıktı ve herhangi bir şekilde düzelmedi o yüzden iade ettim Hangi markayı alırsam alayım bu problemlerle karşılaşabileceğimi biliyorum o yüzden temiz...
  2. A

Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Ekteki ramler amd expo uyumlu değil gibi amd işlemciyle kullanırsam sorun yaşar mıyım?
  3. A

Yardım Ramleri Değiştirmeli Miyim?

Aşağıdaki konudaki sistemi yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum.Sistem yavaş mı da değiştirmek istiyorsun diye soracak olursanız hayır herhangi bir sıkıntısı yok.Sadece 5600mhz ve cl46 gözüme çok kötü geliyor sizce değiştirmeme gerek var mı ram veya herhangi bir parçayı? Almayı düşündüğüm ramler...
  4. A

Asus Rog Zephyrus G14 Alınır mı?

Bütçe : 70-80k Bu fiyata daha iyi ram ve daha iyi ekran kartlı modeller var ancak parça ve ekran kalitesi olarak çok iyi duruyor.Sadece oyun oynanmayacağı için hafifliği ve şarjının bi tık uzun gitmesi gibi detaylar da önemli ne diyorsunuz...
  5. A

Max 80k Laptop Önerisi

Max 80k’ya taksitli şekilde alabileceğim ve beni 7-8 yıl idare edecek bi laptop almak istiyorum.Belki biraz oyun oynarım ama öncelik oyun değil.MacBook’da olabilir ama hangi işlemcili olanı alacagimi bilmiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  6. A

65.500 TL'ye Aldığım Kasa+Ekipmanlar Nasıl

62.500'e ilana koyulmuştu satıcının aciliyeti olduğu için ve ben de uzak olduğum için pg ile 65.500'e satın aldım Monitör,Mouse,klavye,kulaklık,monitör standı olmak üzere her şey dahil ve ürünlerin bilgileri ve görüntüleri fotoğrafta var.Ürünlerin çoğunun kutusu var.Kasa 6Ağustos...
  7. A

Razer Viper V3 Mouse Alınır mı?

3k bütçem var. Razer viper v3 hyperspeed aldım sizce mantıklı mı yoksa bu fiyat bandında daha iyi f/p kablosuz mouse var mıdır? (ürün yeni geldiği için iade edebilirim sorun olmaz) yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  8. A

3 Bin TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

Rampage retsu düşünüyorum (https://ty.gl/sdlwod5grcin5) Hem kumaş hem deri pedle yollanması da ayrıca iyi bence Bu kulaklık nasıl ya da başka tavsiye edebileceğiniz kablosuz kulaklık var mıdır (derilerin terletmesinden ve yormasından çekiniyorum kumaş olursa daha iyi olabilir) Şimdiden...
  9. A

100.000 TL Bütçe ile Her Şey Dahil (Monitör + Ekipman) Sistem Toplama

Gelecek yaza kadar kimi 2.el kimi sıfır ekipmanlarla başlıkta da belirttiğim gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum.Şu anda halihazırda laptopum ve 10-15k bandında param olduğu için başlangıç olarak monitör,fare ve klavye aldım...
Geri