Arama sonuçları: *

• Users: mikimaus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Şu Monitörler Arasında Kaldım, Hangisini Almalı?

- Philips 27M2N3501PA/00 - ASUS XG27ACSR (sonunda r olan ve ikinci nesil olanı) - ASUS XG27ACMES Bunlardan veya önereceğiniz diğer monitörlerden hangisini almalıyım? * 2K 27inç bir IPS istiyorum, çünkü oyundan ziyade daha çok web kullanımı ve video/film&dizi, sonra oyun var ama bazen oyun...
  2. M

Türkçe Seslendirmeli Oyun Oynamak İstiyorum!

Arkadaşlar bakıyorum birçok dile dublaj eklenmiş ama Türkçeye yok, üstelik Türkçe incelemeler o dublaj eklenenlerinden birkaçından veya birçoğundan daha fazla. Bazıları tek dil dublaj diğerleri seslendirme haydi onlar neyse. Belki herkese göre değildir bazıları Türkçeye nedense karşı ama oyunu...
  3. M

Yar Bana Bir Monitör Tavsiyesi - 2k 27inç Ips

Selam, Şu an 21,5 inçlik msi pro mp225 modelini kullanıyorum, 11 ay önce idare etsin diye 3 bine almıştım ama bir türlü düzgün bir modele geçemedim. İşin komiği bu monitörü renklerini falan sevdim bayağı. iPhone ile ekranı kıyaslayınca da elbette aynı değil ama aynı şeye baktığımdan şüphe...
  4. M

Gönderici Amazon ama Bu İki Farklı Satıcıdan Herhangi Birini Sevmek Fark Eder mi

Önceki konuda bir monitörden bahsetmiştim: Bu Asus Monitör Uygun Mudur? Şimdi Amazon'da birkaç farklı satıcı görüyorum, ilk iki sıram Vizyon Bilgisayar ile incehesap. İncehesap 500 lira daha pahalı. Burada herhangi birini seçmemin bir şey ifade edip etmediğine emin değilim, ne düşünüyorsunuz?
  5. M

Asus Rog Strix Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör

Merhaba, Bu monitör alınır mı? nasıldır? https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acs-gen2-xg27acsr.html Oyun da oynarım ama bu ilk kriter değil, normal kullanımda web'de, metin&şekillerde ve videolarda film ve dizilerde de iyi renkler daha doğrusu doğru renkler görmek isterim, bu...
Geri