Arama sonuçları: *

• Users: rameflow25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rameflow25

Monitör Tavsiye Yüksek Hz Kaliteli Fp Ürün

Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde hikayeli oyunlar için ps5 varr hali hazırda monitör önerin lütfen değerlendiriceğim sistemim aşağıdaki gibi 4k çıkmaya pek gerek düşünmüyorum ama yüksek hzli modelleri düşünebilirim size zahmet fiyatıyla beraber önerirseniz çok mutlu olurum Ekran Kartı...
  2. rameflow25

Monitör Tavsiyesi Yeni Sisteme Yüksek Hz

Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde hikayeli oyunlar için ps5 varr hali hazırda monitör önerin lütfen değerlendiriceğim sistemim aşağıdaki gibi 4k çıkmaya pek gerek düşünmüyorum ama yüksek hzli modelleri düşünebilirim size zahmet fiyatıyla beraber önerirseniz çok mutlu olurum Ekran Kartı...
  3. rameflow25

Ryzen 7 9800x3d ve Rx9070xt Monitör Tavsiye

4. rameflow25

Ryzen 7 9800x3d RX 9070xt Ya Da İşlemci Olarak Ryen 7 7800x3d Tavsiye Sistem

En iyi F/P Ürünleri toplasan kaç k olur direk oem paketlerde olur tahmini ikisinin fiyatını net çıkarmak istiyorum 1x16 ya da 2x16 max cl34 6000 mhz ram olsun içinde
Geri