Arama sonuçları: *

• Users: osman4242
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. osman4242

Halısaha ayakkabı önerisi

Arkadaşlar herkese iyi günler. Halısaha da kullanmak üzere ayakkabı arıyorum ama karar veremedim. Yeri geldiğinde şut ve orta atıp yeri geldiğinde defans oynuyorum. Bir kaç link bırakıyorum. Bunlar dişli versiyon. düz halısaha ayakkabısı ile dişli arasında performans farkı olur mu? Bilgisi...
  2. osman4242

Öneri Gaming mouse 2.500 e kadR

Arkadaşlar halihazırda razer deathadder v2 kullanıyorum. Bundan düşük olsunda istemiyorum ama fiyatlar aşırı yüksek. G502 düşündüm kararsızım. Önerebileceğiniz bilindik marka mouse lar varsa bi incelemek istiyorum. Steelseries mouselar falan hangi serisi iyi olur bilmiyorum.
  3. osman4242

Öneri 2000₺ bilek destekli klavye tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar, Geçende de konu açtım pek sallayan olmadı hatta hit alamadık. Klavye arıyorum. Redragon kumara aldım küçük geldi ve bilek desteği olmadığı için konforum eksik kaldı. Mekanik klavyeden geçtim artık mebranda olur. Yeter ki ghosting olmasın bir kaç tuşu aynı anda...
  4. osman4242

1500tl ye kadar Klavye önerisi

Herkese iyi forumlar. Elimde frisby marka G8520QM model klavye var. Mebran bi klavye. Sesi falan istediğim gibi çok gürültülü değil. Artık miladını doldurdu tek tuşa basıyorum 10 şey yazıyor. Haliyle klavye değiştirmem lazım. Ama piyasa çok karışık. Eski konulara bakıyorum çoğu ürün stokta yok...
  5. osman4242

Yardım Cs2 ses kasma sorunsalı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Muhtemelen daha önce karşılaşmadığınız bi konu ile burdayım. Ben küçüklükten beridir cs oynarım yaş 30 oldu sayılır. Bu süreçte kulaklığı ters takarak ses kasmayı öğrenmişim. O sebeptendir ki en kaliteli kulaklığı bile ters takarak kullanıyorum. Mikrofonu...
  6. osman4242

DA2 Sistem yükseltme

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Abdullah kardeşimizi ilk keşfedip tavsiyesiine güvenip da2 sistem almıştım. Monitörüm 144 hz idi çok sorun olmuyordu. Ama 380hzlik monitöre güncelleyince monitörü, sistem kaynaklı tam performans alamıyorum. Daha öncesinde ryzen 5 3600 olan işlemcimi r5 5600 ile...
  7. osman4242

Öneri Gaming Monitör Sizce Hangisi?

Arkadaşlar Kasım indirimlerini bekledim. Ips panel sağlam bi monitör almak istiyorum. Elimde şuan VA panel Asus tuf gaming in 23.8 inc 144hz 1 MS Monitörü var.(VG24VQ) İlk alırken bodozlama almıştım şimdi performansımın artmasına inanacağım bi monitör almak istiyorum. Elimde Donanım arşiv...
  8. osman4242

Yardım CS2 FACEIT BLACKBAR OLMUYOR

Herkese iyi forumlar dilerim. Cs2 oynarken genelde blackbar ile oyunu oynarım. Ama faceitte cs2 oynarken anti hileyi açıp oyuna girdiğim vakit, otomatik olarak tam ekran oluyor. AMD ekran kartına sahibim ve En boy oranını koru diyip girdiğimden eminim. Ortala yaptığım zaman değişmiyor oyun...
  9. osman4242

Mi box S 4k 2. Nesil android TV yayın açmama sorunu

Arkadaşlar Xiaomi mi box s 4k 2. Nesil TV box aldım. 50 mbps internetim var. TV boxta test yapınca 55 mbps'ye kadar alıyor. Sorun şu ki, IPTV inat TV gibi programlarda yayın açılmıyor. Kanalı seçiyorum reklamı geçiyorum ekranın ortasında imleç dönüyor dönüyor sonunda hata alıyor. Diziler...
  10. osman4242

Öneri Max 20k ya kadar laptop (tez için)

Güncel fiyatlarıda göz önüne alarak, yüksek lisans ve tez için 20 bin ve aşağısına laptop arıyorum. Bu fiyat bandında hangi bilgisayar yolda koymaz tam kestiremediğim için siz üyelerden fikir almak istiyorum. Önerileriniz benim için kıymetli. İyi forumlar
  11. osman4242

Öneri FİBER KABLOSU TAVSİYE

Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Modemden PC ye kadar uzanan kablodan almak istiyorum. Fiber destekli yazdığımda farklı şeyler çıkıyor. Önerebileceğiniz 10M'lik kablo var mıdır?
  12. osman4242

Öneri Max 1000 TL bütçeye kadar klavye

Herkese iyi forumlar. Elimde frisby nın yarı mekanik klavyesi var. Tam mekanik kadar olmasada biraz gürültülü ve bozulma aşamasında. Bütçeyi belirledim lakin, sınırda olmayacak fiyatta ghosting özellikli oyunlarda kullanacağım tuşları sert olmayan klavye önerebilir misiniz? Not: bütçeyi biraz...
  13. osman4242

Yardım g-402 GHUB YERLEŞİK BELLEK MODU

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Gördüğünüz üzere mouse un hafızasına ayarları girip kaydettikten sonra programı kapatınca bütün ayarları unutuyor. Resimdeki etkinleştir seçeneğine tıklayınca yerleşik bellek modu tekrar kapanıyor. Araştırmalarım üzerine appDATA içindeki LGHUB dosyasını salt...
  14. osman4242

Öneri Oyuncu koltuğu tavsiyesi 6bintl

Bir iki gün önce 4.500₺ ye koltuklar vardı şimdi iyice artmış. Haliyle bende bütçeyi Max 6bine çıkardım Araştırmalarıma göre 5.500 e hawk fab v6 ve calitte viper var. Hawk daha çok yorumu var ama almalı mıyım bilemiyorum. Çok kararsız birisiyim. Elinde olup kullanan tavsiyede bulunmak isteyen...
  15. osman4242

Öneri 20-30 Bin₺ arası Laptop

Herkese iyi forumlar. Gündelik işler için laptop almak istiyorum. Ama bunun yanında oyuna girdiğimde de beni pişman etmeyecek laptop arıyorum. Nvidia ekran kartlı Intel işlemcili arıyorum. Sıkıntı olan ekran kartlı sistemleri önermezseniz sevinirim.
  16. osman4242

Yardım id-cooling 214xt rgb ısı değerleri

Başlıkta belirtmiş olduğum soğutucuyu aldım. Isı değerleri 10 dakikanın sonunda bu şekilde yanlış bir şey mi var acaba? İşlemcim ryzen 5 5600.
  17. osman4242

Yardım Am4 bracket vidalama sorunu

Arkadaşlar vidanın birtanesi tam oturmuyordu tersten vidalayıp, vida girşini rahatlatmaya çalıştım lakin geri çıkarırken vida dönmedi ve zorladı. Biraz baskı uyguladım vida kırıldı içinde ve çıkmıyor. Ayrıca kule tipi vidanın bir tanesi eksik kalmış oldu. Vidayı söksem bile kule tipinin...
  18. osman4242

Öneri Sıvı yada kule tipi soğutucu

Herkese iyi forumlar. Yakın zamanda ryzen 5 5600 işlemci aldım. Eski işlemcimi satıyorum onun yerine soğutucu alacağım. Maksimum 2000₺ ye kadar bütçe ayırdım. Kule tipi mi yoksa sıvı soğutma mı alsam daha kullanışlı olur. Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
  19. osman4242

Ryzen 5 5600 işlemci stok fan

Arkadaşlar işlemciyi yeni aldım fakat kutusundan fanın mangalı eğik çıktı bi sorun olur mu? 5 dk falan prime test yaptım 80nin altına düştü sonra oyuna girip çıktım 2 3 dk ve Max 90a kadar çıkmış derecesi. CBS boost kapalı ve 42 MHz ye ayarladım. Voltaj 1100 Llerde. Acaba fan dan mı kaynaklanıyor
  20. osman4242

Öneri KOŞU BANDI TAVSİYESİ

Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar malum kış geliyor evde spor yapmak anlamında koşu bandı almak istiyorum. Taksitli olarak ne alabilirim hangi markayı alabilirim? 12 13 bin TL ye kadar önerilerinizi bekliyorum.
Geri