Arama sonuçları: *

1. S

Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

beyler yarın kargodan ps5 gelecek fakat bunu ev halkı öğrenmeden gizlice halletmem gerek, şubeden falan alıp gizlice getirsem diyorum başka bir fikri olan var mı? ev müstakil olduğu için kargonun geldiği belli olur.
  2. S

PlayStation 5 Aldım Ho Go?

Kahraman konsoldan 34 bine slim çift kollu cihaz aldım ho.go?
  3. S

Ps5 Sahibinden Alınır mı?

arkadaşlar kahraman konsoldan ps5 alacağım ancak istanbulda olmadığım için ve trendyol vs. gibi yerlerde 1000-2000 daha fazla fiyata sattığı için (normal olarak) sahibinden üzerinden iletişime geçip ödemeyi ibandan yapıp bana kargolamasını istesem olur mu sizce?
  4. S

Sizce Ps 5 Almalı Mıyım ?

Arkadaşlar halihazırda iyi bir pcm var ancak gta 6, kardeşimle daha rahat iki kişilik oyunlar oynayabilmek ve ilerde cıkacak özel oyunlar (gow laufey, intergalactic. vs.) için ps5 alınır mı?
  5. S

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Alınır mı?

Arkadaşlar önceden Havit fuxi h-3 kullanmıştım ses kalitesinden memnundum ancak kulaklık dayanıklı değildi ve hemen kırılmıştı. bu kulaklıkta aynı durum yaşanır mı bilmiyorum sizce almalı mıyım...
  6. S

Yardım Gamepad Önerir Misiniz

https://wraithesports.com/products/zd-gaming-classic-legend-oyun-kolu Bu gamepadi almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir gamepad var mıdır? Yoksa bunu alacağım direkt.
  7. S

Yardım Hyperx Cloud 3 S Wireless Alınır mı?

Bütçem maks 6 bin. Genellikle cs olmak üzere her türlü oyunu oynuyorum. Cloud 3s parasının hakkını verir derseniz direkt alacağım. Diğer önerilerinize de açığım, illa 5-6 bin olmasına gerek yok, 2-3 civarına f/p kulaklıklara da okeyim. şimdiden teşekkür ederim.
  8. S

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

1- Mchose x9 (3824 TL)https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-x9-mc-x9-3-kirmizi-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1258075755.html 2- CLOUD 3 S WİRELESS (5300TL)...
  9. S

Yardım 3000tl Bütçeye Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerir Misiniz?

3000TL Bütçem var kablosuz olması şart genelde cs2 oynarken kullanacağım önerilerinizi bekliyorum. Önceden havit fuxi h-3 tarzı kulaklıklar kullandım hepsi bir zaman sonra kırılıyor bozuluyor, sağlam bir şey olması önemli teşekkür ederim.
  10. S

Yardım Bluetooth Kulaklık Ses Sorunu

Arkadaşlar durum şu: Eller boşta özelliği açıkken ses güzel ama mikrofon çalışmıyor, eler boşta özelliği kapalıyken ses kötü ama mikrofon çalışıyor. Bu durumu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa kablolu kulaklık almak şart mı?
  11. S

Blueetooth Kulaklık Ses Sorunu

arkadaşlar bluetooth kulaklık kullanıyorum. oyuna giriş yaptığımda ses kötüleşiyor, düzelmesi için eller boşta telefon ayarını kapatıyorum ses düzeliyor ancak bu sefer de mikrofon bozuluyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?
  12. S

Yardım Taahhütüm Bitti Hangi İss'ye Geçmeliyim veya Geçmeli Miyim?

Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır vodafone 16 megabit adsl internet kullanıyorum. Son 2 aydır internetim aşırı dalgalı 16 dan 3-e, 8e falan düşüyor ve benim için asıl sorun olan ping de aynı şekilde 60-70 den sürekli 300-400 e fırlıyor müşteri hizmetlerini aradım birkaç işlem yaptılar fakat...
  13. S

Yardım İnternet Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır vodafone 16 megabit adsl internet kullanıyorum. Son 2 aydır internetim aşırı dalgalı 16 dan 3-e, 8e falan düşüyor ve benim için asıl sorun olan ping de aynı şekilde 60-70 den sürekli 300-400 e fırlıyor müşteri hizmetlerini aradım birkaç işlem yaptılar fakat...
  14. S

Yardım Internette Aşırı Dalgalanma Sorunu

arkadaşlar vodafone 16 mbps adsl internet kullanıyorum, eskiden pingim csde sabit 70 olurdu, şu an 70 oluyor 300-500e fırlıyor download 2-3e düşüyor sonra hemen yükselip tekrar geri düşüyor böyle bir döngü. sebebi ne olabilir
  15. S

Yeni bilgisayarda internet sorunu

Arkadaşlar yeni PCmde csde ping sorunu alıyorum , aynı kabloyu eski pcme taktım ping olmuyor fakat yeni bilgisayarda ping oluyor. Sebebi ne olabilir
  16. S

Yeni bilgisayarda ping sorunu

Arkadaşlar yeni PC aldım kurdum internet hizinda bir sorun yok ama ping çok kötü yeri geliyor 1500 oluyor sonra 80 e düşüp hemen geri çıkıyor. Ethernet kablosuyla bağlı, eski pcde sorun yoktu internette de sorun olduğunu düşünmüyorum sebebi ne olabilir?
  17. S

Yardım CPU fan değişikliği sonrası ekran gelmiyor!

Arkadaşlar i3 9100 f işlemcim vardı onun stok fanini ve termal macununu değiştirdim her şeyi kitapçıga uygun yaptım şimdi bilgisayarı çalıştirdim fan calisiyo ama ekran gelmiyor sebebi ne olabilir.
  18. S

Bilgisayar montajı yapmali miyim

Arkadaşlar ben vatandan 5060 ti 7500f sistem aldım, sizce bu sistemi kendim mi toplamaliyim yoksa bilgisayarciya mi toplatmaliyim, daha önce basit şeyler (ram takmak vs.) yaptım ama hiç kendi kendime bir sistem toplamadim. Sizce ne yapmalıyım ,?
  19. S

Bilgisayarı toplatmali miyim?

Arkadaşlar ben vatandan 5060ti 7500f sistem aldım, bildiğiniz gibi vatan eskisi gibi PC toplamiyor. Bilgisayari kendim mi toplasam veya bilgisayarciya mi toplatsam karar veremedim. İşlemci takmak ram takmak m2ssd vs. Onlar kolay da kablolama vs. korkutuyor, sizce ne yapayım?
  20. S

Evde bilgisayar montajı

Arkadaşlar vatandan 5060ti 7500f sistem aldım kendim montajlamayi dusunuyorum fakat PSU ve kablolamasindan çekiniyorum sadece. Önereceğiniz bir rehber var mıdır?
Geri