Arama sonuçları: *

• Users: ProVodKa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ProVodKa

5 Uploud ile böyle bir çamur görüntü mümkün mü?

100/5 internet kullanıyorum. 720p60fps'de 4200 bitrate ile aldığım çamur görüntü :D nedenini gram bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. yayın kesiti: https://www.twitch.tv/videos/908386289
  2. ProVodKa

5 Mbps uploud ile yayın yapamıyorum!

Merhabalar yaklaşık 100/5 gibi değerlere sahibim. Herkes 1080p60fps 3500 bit. gibi yaparsın diyordu ama bir alıyorum 1080p60fps çamur gibi bir görüntü 720p60fps yapıyorum bu sefer hiçbir şey okunmuyor 1080p30fps yapıyorum. Onda bile rekabetçi oyunlarda blurlanma oluyor sıkıntı ne bilmiyorum. Ama...
  3. ProVodKa

Windows 10 pro oem key fiyat sorunu !

Arkadaşıma oem key almayı düşündüm de fiyatların hali ne böyle eskiden 5 tl ye almıştım bu fiyatları kim vericek ne olmuş böyle! https://www.gittigidiyor.com/yazilim-software/microsoft-isletim-sistemi-yazilimi
  4. ProVodKa

Forumdaki en iyi matematik bilgisine sahip kişi kim?

Ödev verildi ama ben bazı özel sebeplerden dolayı derslerin birçoğuna katılamadım, yardım etme şansınız var mı?
  5. ProVodKa

5 uploud almama rağmen bitrate 2800

internet hızım bu ama her şeye rağmen bitrate 2800-2600 arası geziyor sorun nerden kaynaklı olabilir? Bir bilginiz var mı?
  6. ProVodKa

Yayın Açmak için yeter li mi?

Bugün 00:00'dan sonra yeni tarifeye geçiyorum. 100 Mbps DOWNLOAD, 5 mbps UPLOAD sahibi olucam. Bu internet ile 720p60fps bulanık bir görüntü olmadan (Valorant,CSGO,COD Warzone vb...) , Veya tek oyunculu olan oyunlarla yayın yapıcam yeterli olur mu 3000-3500 bitrate versem mantıklı mı yoksa 4000...
  7. ProVodKa

GAMEPOWER OGRE W BASMAMA SORUNU

bazen w tuşuna basmıyor bu oyunlarda çok sinir bozucu bir şey anlamadım
  8. ProVodKa

CYBERPUNK 2077 İNCELEME (SPOLİER YOK)!

Merhabalar, sonunda Cyberpunk 2077'i, 55 saat küsür oynarak senaryo modunu bitirdim. Daha da erken bitirebilirdim. Fakat yan görevlerdinde %30'unu da yaptım.Kendi deneyimlerimi, yaşadıklarımı ve kendimce bir puan vermek istiyorum. spolier yok. Rahatça okuyabilirsiniz. 5 Farklı konuda...
  9. ProVodKa

Gamepower Kizaru 7.1 Ses sorunu

arkadaş kizaru 7.1 oyuncu kulaklığı satın almış. kulaklığı takınca sürekli içinden vik vik sesler geliyor neden olabilir. Sorunu nasıl çözebiliriz.
  10. ProVodKa

Yeni ekipmanlarım hakkın da düşünceleriniz ?

DAsistem2 sahibiyim. Ekstra olarak 1 Tb hard disk ve ASUS Vp249 144hz 1ms monitöre sahibim. Yeni klavye ve mouse almayı düşünüyordum baya araştırdım. Bu şekilde bi set yaptım düşüncelerininiz nelerdir. Başka alternatifleri olabilirmiydi Bütçe 500 TL. Klavye <--- Mouse <---
  11. ProVodKa

Bilgisayar Ses sorunu

nasıl anlatsam bilemedim her şey çok düzgündü. Oyun oynuyordum mikrofon, kulaklık gayet iyi çalışıyordu. Kulaklığı çıkardığımda rahatça monitörün hoparlörine geçiyordu kulaklığı takınca kulaklığa geçiyordu. oyunda iken driver booster'da 4 yeni güncelleme gördüm yapayım bari dedim ve yaptım. Sonra...
  12. ProVodKa

Kaliteli Yüksek akım koruma Prizi önerisi?

Yüksek akım koruma prizi almak istiyorum bilgisayarımı korumak için. öneri yapar mısınız?
  13. ProVodKa

5000 TL Laptop önerisi?

"Pubg oynatsın, teams'i güzel kullandırsın. Ortalama değerler de pubg oynatsın yeter. Kasmasın yeter." Diyor arkadaşım 😅 ben laptoptan anlamıyorum size güveniyorum. Şimdiden teşekkürler ederim.
  14. ProVodKa

Bu monitör için uygun display KABLOSU?

https://m.trendyol.com/asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545?from=order-detail&merchantId=105369 Sizin önerileriniz ve düşünceleriniz ile bu monitörü sipariş verdim. 144 Hz ve 1ms i destekleyecek bir display kablosu arıyorum. Ya da monitörün...
  15. ProVodKa

HP 5ZU98AA monitör alınır mı?

Bütçe 1500 lira. 144 Hz, 1ms ve 24 inç bir monitör arıyordum buldum. Sanırım. Bana gayet güzel geldi. Sizin görüşleriniz nelerdir? İyi midir? Yoksa o fiyata daha iyisi var mıdır? AMD kullanıyorum FreeSync olması çok önemli bunda o da var. Sanırım başka alternatifi yok gibi...
  16. ProVodKa

Öneri 144hz 1ms 24inc monitör önerisi?

1500tl bütçe var, bu fiyatlara başlıktaki özelliklerde bir şey bulabilir miyim? AMD kullanıyorum freesync özelliği olması çok önemli. normalde 1600 TL bütçe vardı ama 100 tl kenara koydum çünkü bir displayport almam gerekiyor elimdeki hdmi 1080 de 60 hz verebiliyor. şimdiden önerilerinz için...
  17. ProVodKa

Yardım Anker Soundcore life Q10 Mikrofon sorunu!

Anker Soundcore life Q10 telefona bluetooth ile bağlarken hiçbir sıkıntı yok. Harika bir kulaklık. Ama pc'de şuan bluetooth yok. Kendi kablosu ile bağladım. GEcikme yok ses kalitesi harika ama mikrofonu çalışmıyor. Windows üzerinden bir ayar mı yapmamız gerekiyor? ']Ürünün Linki buradadır.
  18. ProVodKa

Forum hakkında Mükemmel önerim!

Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj...
  19. ProVodKa

Youtube Para Kazanma Açılmama sorunu!

yaklaşık 2,3 yıldır aktif olan bir kanalım vardı 13 kere para kazanmaya başvurdum hiçbiri kabul edilmedi. sebebi "Tekrarlanan içerik" bu olay yüzünden 3,5 milyona yakın izlenme sildim. Elanur ve Miafitz yazdı. Kaldırılmasını istedikleri videoları kaldırdım. ( gelen kötü yorumlar yüzünden ) 500K...
Geri