Arama sonuçları: *

• Users: Zireael
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zireael

HP victus 16 7Z591EA laptop alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85K2TP8?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_NB567VQM6RR5C46E4H4Z Linkteki laptobu almamı tavsiye eder misiniz eğer etmezseniz aynı kulvarda farklı bir model önerir misiniz?
  2. Zireael

Türknet ile ilgili bir sorum var.

Bir süredir Türknet kullanıcısıyım.Birkaç ay öncesine kadar saniyede ortalama 5-6 MB indirme hızı alıyordum.Birkac ay önce sokaktaki çalışma sebebiyle 2 gün internet gitti geldikten sonra ise hiçbir zaman saniyede 3mb indirme hızını geçemedim.Bunun sebebi sizce nedir?
  3. Zireael

Ea Play Üzerinden Star Wars Fallen Order ı Türkçe Oynamak

Hali hazırda bir Türkçe yama var.Ea Play üzeriden Star Wars Fallen Order indirip oynasam Türkçe yamada bir problem olur mu?
  4. Zireael

Battlefront 2 nereye kurulmalı?

Sizce Battlefront 2 yi SSD ye mi yoksa HDD ye mi kurmalıyım?Eğer çok gerekli değilse SSD ye kurmak istemiyorum.
  5. Zireael

SSD sağlık düşüşü normal mi?

Alalı 5-6 ay civarı oldu.% 96 normal mi?
  6. Zireael

Real me 5i alinir mi?

Telefon fiyatına göre nasıl? Tavsiye eder misiniz? Fiyatı 2175 TL civari
  7. Zireael

Kulaklık tavsiye eder misiniz?

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k50-select-usb-7-1-rgb-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WO01M?magaza=DSM%20Teknoloji# Bu kulaklık hakkında fikirleriniz nelerdir? Bu fiyat bandında hangi kulaklığı tavsiye edersiniz?
  8. Zireael

AC Oddsey Benchmark Testi

Arkadaşlar full ayarlarda sonuç böyle.Sizce değerler normal mi?
  9. Zireael

Skyrim fps drop problemim

Güncel bir sisteme sahibim.Skyrimde fpsi 60 a sabitlediğim halde ara ara 45 50 ye düşüp çıkarak oyun zevkimi zedeliyor. Çözüm önerebilir misiniz??
  10. Zireael

Hangisini seçmeliyim?

11. Zireael

Da 2 sistem fan sorunumu çözdüm.

Dün ön paneldeki 3 fan çalışmıyor diye başlık açmıştım.Bu sabah kontrol ederken 3 fanin bağlı olduğu kısma gücün gitmediğini fark ettim.Kabloyu bağlamayı unutmuşlar.Ayni sorunla karşılaşmışlar olanlar burayı kontrol etsinler.
  12. Zireael

Da 2 sistem fan sorunu

Da 2 sistem bugün sorunsuz bir sekilde geldi.Ekran kartini takip kasayı çalıştirdim lakin öndeki 3 fan çalışmıyor.Sorun nerede olabilir sizce?
  13. Zireael

İşimi görür mü sizce?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-meepo-plus-km-4-1-g%C3%B6kku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1-ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-usb-oyun-combo-q-oyun-klavyesi-mouse-pad-kulakl%C4%B1k-1197961.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAjwxev3BRBBEiwAiB_PWBKp0-ALwTWGvTRXULwJ3w7K0ph96z6RuH5f_4Z4...
  14. Zireael

Ethernet kablosunu routera bağlamak

Bilgisayarın ethernet kablosunu modem yerine routera baglarsam internet hızini modeme göre düşük alır mıyım? (Router modeme kablolu bağlı.)
  15. Zireael

Va Panel

Va panel monitör düşünüyorum.Oyunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım.Yoksa IPS panel mi bakmaliyim?
  16. Zireael

DA 2 sistem stokları ne zaman yenilenir?

DA2 sistem stokları tükenmiş.Almayi düşünüyordum.Stoklar yenilenir mi acaba?
Geri