Arama sonuçları: *

1. TwinCharger

5000-6000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

ryzen 3 3100 ve 1650 düşündüm, farklı seçeneği olanlar veya link atabilecek olanlar olursa sevinirim.
  2. TwinCharger

7000TL Laptop önerisi

Arkadaşlar oyun-çizim için bu paranın alabileceği en iyi bilgisayar hangisidir? Masaüstü düşünmüyoruz Laptop şart
  3. TwinCharger

A10-7860K EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Arkadaşlar bütçe 2000TL, darboğaz yapmayacak en uygun ekran kartını önerir misiniz?
  4. TwinCharger

Toshiba TR200 sağlık analizi

Arkadaşlar yorumu yapabilirsiniz. Kronik sorunlu diyen arkadaşlar bakarsa sevinirim.
  5. TwinCharger

İşlemci test sonucu R5 3600

Arkadaşlar az önce @RevDeisDou arkadaşın paylaştığı testten ilham alıp CPU testi yaptım, özellikle 3600 kullanan arkadaşlar test sonucunu atabilir mi? bu değer bana biraz fazla iyi geldi de ?
  6. TwinCharger

Öneri F/P 10/2020 Telefon Satın Alma Rehberi

Evet arkadaşlar 1000-11000TL arası bütçe için telefon satın alma rehberi oluşturmak istedim, forumda bu tarz konuları çok görür oldum umarım yardımcı olur. Bu tarz postlara konuyu etiketleyebilirsiniz. 1000-2000 TL (Önerdiğim bir aralık değildir biraz daha birikim yapmanızı öneririm) Favorim...
  7. TwinCharger

Aynı ram'ler fakat farklı üreticiler

Arkadaşlar birebir aynı ürünlerde bu durum nasıl mümkün ? 1602796864 @RevDeisDou @Arthur Morgan @Trieetz
  8. TwinCharger

Quichcharge Powerbank Önerisi

Arkadaşlar görselde gördüğünüz adaptörü huawei mate20 lite için kullanıyorum. Aynı çıkışlara sahip QC yapabilecek powerbank önerir misiniz? bütçe minimum 90TL 1601400797 https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-powerbank-3nesil-20000-mah-2c-tasinabilir-hizli-sarj-P444262549 bu...
  9. TwinCharger

n11'den 800TL'lik kupon

Arkadaşlar nasıl değerlendirebilirim? ürün fikirlerinize açığım her şey olabilir
  10. TwinCharger

10.000TL Sistem tavsiyesi

Arkadaşlar 10.000TL'ye sistem önerilerinizi alabilir miyim? M2 SSD ve en az 16GB ram şart.
  11. TwinCharger

Tuşlar tutukluk yapıyor

Arkadaşlar tuşlar dediğim gibi oyunlarda sanki basıp çekiyormuşum gibi tutukluk yapıyor. FN+Q yaptığım zaman düzeliyor, bunu her zaman yapmam gerekir mi nasıl hallederim ?
  12. TwinCharger

ANSYS İşlemci kullanım hatası

Arkadaşlar Ansys'de 6cpu seçmeme rağmen mesh atarken veya solve yaparken kullanım %50 lerde kalıyor. Neden böyle bir sorun var yardımcı olur musunuz? Ansys orijinal
  13. TwinCharger

SSD Kullanım raporu

Arkadaşlar imzamdaki sistemi alalı 1 Ay oldu, SSD sağlığı %98 gösteriyor. OCZ TR200 modeli. Sizce nasıl? daha iyi olabilir mi ?
  14. TwinCharger

[REHBER] DARBOĞAZ NEDİR ?

Arkadaşlar forumda bir süredir darboğaz ile alakalı yanlış bilginin dolaştığını gördüm. Sizlere özet niyetinde bir darboğaz tanıtımı yapmaya karar verdim. Öncelikle hepinize merhaba, elimizden geldiğince size Darboğaz (Bottleneck) konusu aktarmaya çalışacağız. Çok fazla ayrıntıya girmeden ve...
  15. TwinCharger

Çizim-Grafik için Bilgisayar toplama

Arkadaşlar 5500TL bütçeyle Solidworks için bir sistem kuracağım, quadro serisi ekran kartı kullanmak istiyorum, önerilerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim. Aklımdaki sistem; r5 3600 240mm sıvı soğutma quadro p1000 16gb 3200 cl16 256 m2 ssd
  16. TwinCharger

Yardım İnstagram hesabım kapandı, geri alamıyorum

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce instagram hesabım taklitten dolayı kapandı, fakat benim 4 yıldır kullandığım hesap ve herhangi bir taklit söz konusu değil, benim oldugumu kanıtlamam için ehliyet kimlik vs gönderin diyor fakat gönderirken bir sorun oluştu gibi hatalar alıyorum. Hesabımı geri...
  17. TwinCharger

BAZEN EKRAN KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR

Arkadaşlar masaüstünde veya oyundayken, ara ara ekran kapanıp siyah oluyor 2 saniye kalıp geri açılıyor. Hiç bir uyarı vs vermiyor, sadece ekran 2 saniyeliğine kapanıp geri geliyor, oyundaysam oyun devam ediyor sesler arkadan gelmeye devam ediyor veya araba sürüyorsam ekran kapandığı için bir...
  18. TwinCharger

250TL Bütçe kulaklık önerisi

Arkadaşlar maksimum 250TL bütçe ile kulaklık alacağım, bu fiyata en iyi özelliklere sahip kulaklık önerir misiniz ? ödeme nakit peşin Aklımda Gamepower medusa var sizler neler önerirsiniz ?
  19. TwinCharger

Kule veya sıvı soğutma önerisi

Power Boost VK-G2052S Kasası için uygun kule soğutma almayı düşünüyorum. Aklımda arctic freezer 34 duo var, başka model önerisi olan veya ucuz sıvı soğutma önerecek olan varsa sevinirim. sistem imzadaki gibi.
Geri