Arama sonuçları: *

• Users: KendimEnes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KendimEnes

Yardım Türk Telekom Modemi hız sorunu

merhabalar. türk telekomun dandirik modemini kullanıyorum birkaç metre uzaklıktaki odama bile doğru düzgün verim alamıyorum. internetim azıcık hızlanır diye 35 mbps den 75 mbps ye çıkardık gene fayda olmadı. kablosuz kullanıyorum. Çünkü kablolu kullanmam imkansız gibi bir şey ailem kablo...
  2. KendimEnes

Yardım Harddiskimin değerleri sizce normal mi?

crystal disk info programından disklerimi bi kontrol edeyim dedim c diskim olan ssd de sorun yok fakat harddiskimi daha alalı 4 5 ay olmasına rağmen kötü ibaresi var. Değerler nasıl sizce? Garantiye göndermeli miyim? Harddisk Seagate ST500DM009 500gb 1621500170
  3. KendimEnes

Öneri Sizce Hangi HDD'yi almalıyım?

gençler 500gb harddisk ihtiyacım var sizce hangisini almalıyım hangisi daha mantıklı? WD 500GB Seagate 500gb
  4. KendimEnes

Yardım Windows logosundan sonra sinyal yok moduna geçiyor

Arkadaşlar apu sistem topladım her şey sıfır birtek 2.el işlemcim ve bu sabah son siparişim olan anakart da gelince sistemi dizmek istedim. Evde monitör için güç kablosu olmadığından tvye baglayarak biraz kullanayım dedim. Fakat driverlari kendi sitesinden indirip kurduktan sonra her açılışta...
  5. KendimEnes

Görüntüyü hdmi dan nasıl alabilirim?

Anakartimda vga ve dvi çıkışı var. Ben ara sıra tvye baglamak istiyorum. Sistemim apu olduğu için size danışayım dedim. Elimde eski tip bir ekran kartı var bunu pcye takıp apuyu kullanabilir miyim? Yani kısaca ekran kartı sadece görüntü vermesi için kullanılacak. Yoksa dönüştürücü falan mı almam...
  6. KendimEnes

Sizce bime gelecek bu kulaklık alınır mı

Gençler 13 ocakta bime bu kulaklık gelcekmiş sizce alınır mı bütçem çok düşük özelliklerini de bırakıyorum aşağıya.
  7. KendimEnes

B350 Plus görüntü vermiyor

Asus B350 prime plus anakart aldım 2.el fakat görüntü vermiyor. Bilgisayarcıya verdim çözemedi. Biosu güncel onu biliyorum. Sorun ram bellekten olabilirmi acaba. Uyumsuzluk açısından hiç bakmamıştım. Ramım neoforza 8gb 3000mhz cl15.
  8. KendimEnes

Yardım Anakartın arkasındaki plakaya fan oturmuyor

2.el Aldığım anakartta İşlemci fan ayağı yoktu. Bende internetten sipariş verdim. Bana gelen plaka attığım resimlerde. Fan vidaları hiçbir şekilde yetişmiyor. Çapraz denedim olmuyor.
  9. KendimEnes

Yardım B350 Anakart görüntü vermiyor

Pc topluyordum fakat b350 anakartim görüntü vermiyor. Bios update yapılması gerekiyor diye düşündüm ama ben bu anakartı 2.el aldım ve aldığım kişi r3 3100 ile kullanmış. Ben ise r3 2200g taktım ve görüntü alamadım. Fanlar dönüyor, anakart ışıkları yanıyor. Anakart asus b350 prime plus Takılı...
  10. KendimEnes

Yardım Ryzen İşlemci fanı oturmuyor

Sistem topluyordum. Anakartı 2.el aldığım için saolsun satıcı braketi (fan ayağını) işlemciyi sattığı kişiye vermiş. Bende internetten sipariş verdim. Fakat işlemci fanı yerinde oturmuyor. Yerleştirdikten sonra vidalar havada kalıyor. Lütfen yardımcı olun ne zamandır pc toplamak istiyordum...
  11. KendimEnes

Forumdaki Herkese Sonsuz Teşekkürler 🙏

Arkadaşlar birkaç aydır sizlere danışarak, yarısı 2.el yarısı sıfır bir sistem aldım. Daha kurmaya başlamadım. Birazdan eve gidip kurucam. Sizlere danışarak apu sistem almaya karar verdim. İşlemcim r3 2200g(500tl 2.el). Anakart önerdiniz, B350 Anakart aldım. Fiyatı 300tl (2.el). Ram ve ssd...
  12. KendimEnes

Ram almak istiyorum fakat arada kaldım

DDR 4 8gb bir rame ihtiyacım var. Sizce hangi marka ve modelden almalıyım. Fp olsun lütfen. Bazı arkadaşlar neoforza ram önerdi ama tasarımı nedense hoşuma gitmedi 1605256650 Corsair vengaence alınır mı
  13. KendimEnes

James Donkey ssd alınır mı?

Arkadaşlar pc topluyorum ve son bir parçam kaldı. James Donkey ssd var 164tl olması lazım. Bazı yerlerde eşşek diyerek dalga geçilmiş. Ama Abdullah abinin videosunu görünce bir merak ettim. Optimizasyon sorunları olduğunu söylüyorlar. Saniyede 500mb okurken bir anda 10lara falan düşüyormuş...
  14. KendimEnes

Corsair marka ram alınır mı?

Gençler 2 marka arasında kaldım. Biri Corsair https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-8-gb-3000mhz-ddr4-cl16-cmk8gx4m1d3000c16-fiyati,260974890.html Biri adata...
  15. KendimEnes

DDR 4 ram arıyorum 2.el olur

Gençler 16 yaşındayım güzel bir sistem toplama kararı aldim. Bütçem çok kısıtlı. Bir miktar para biriktirdim ve baktım ki olmuyor birikimi hemen kullanma kararına vardım. Elime para geçtikçe parça almaya çalışıyorum. Asusun B350 prime plus anakartını aldım 300tlye, ryzen 3 2200g aldım 500tlye...
  16. KendimEnes

Bu Fiyatlardan Bıktık Artık!

kaç aydır kendime güzel bir sistem toplamak istiyordum. 2.elden b350 aldım 2.elden ryzen 3 2200g aldım. power ve kasam vardı halihazırda. ram ve ssd kaldı birtek. onlarıda bu ay almak istiyordum. ucuz diye James Donkey 120gb ssd alıp ilerde 500gb hdd ile yoluma devam edeyim dedim. sabah...
  17. KendimEnes

Yardım Laptop klavye yön tuşları çalışmıyor

laptopum ısınma yapıyor diye bende içini açtım ve birikmiş tozları temizledim(klavyeyi sökmeden). sonra geri takıp çalıştırdığımda yn tuşlarından sol ve üst tuşu çalışmıyordu. çok fazla kurcalak gibi bir şey yapmadım laptopa diğer tüm aksamları çalışıyor.
  18. KendimEnes

Öneri Hangi termal macunu kullanmalıyım?

Şimdi yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemde ryzen 3 2200g apu işlemci kullanmak istiyorum. Stok soğutucuyu kullanacağım için dandik bir termal macun kullanmak istemiyorum. Bütçem işlemciden de anlaşılacağı üzere biraz kısıtlı. İnternetteki çin işi termal macunları önermeyin! Ben...
  19. KendimEnes

Yardım Ekran kartı sürücüsünü kuramadım

Bizim dükkan bilgisayarı geldi dükkana bende formatladım ve driverlarını kurayım dedim. Ekran kartı nın üzerindeki yazılar sökülmüş ve modeli öğrenemiyorum. 512mb ama monitöre verdiği görüntü o kadar iğrenç ki anlatamam. Driverı aygıt yöneticisinden de bulamadım Microsoft görüntü bağdaştırıcısı...
  20. KendimEnes

Format atamadım hata veriyor

Başlıkta da görüldüğü gibi pcye format aramadim. Bu hatayı veriyor format sırasında. Sanırım kullanılacak aygıtı söktüğümü söylüyor. Ama kurulum başlamadan önce biosta harddiski ve usb yi görüyor. Sizce neden yapıyor olabilir. Harddiskte hiçbir işletim sistemi yok. Ordan da yapamıyorum...
Geri