Arama sonuçları: *

• Users: annysm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. annysm

Öneri ASUS TUF3 RX5600XT MİNİNG AYAR VE PERFORMANSI

ayarlarım sıcaklık değerleri ve kazım hızım bu şekilde sizce nasıl arkadaşlar 1668681293 ayarlar tam çıkmamış gpu ayarını min:0 max:-38 de tuttum ince ayar yapamadım ne yazıkki vram 1860 mhz güç ise +20
  2. annysm

Asus Tuf3 5600XT Mining için OC ayarları nasıl

denemelerim sonucu böyke bir kazım hızı ve güç değerine ulaştım sizce nasıllar Phonenix miner kullanıyorum ve Mana coin kazıyorum şu anki değerleirm şu şekilde: gpu saat hızı 1150frekans gpu voltaj 800 vram saathızı 1860mhz fan%100 Gpu sıcaklık ortalama 50 derece gpu memroy sıcaklıgı 80 81...
  3. annysm

Win 10 tüm uygulamalarım açıldıktan 1-2 saniye sonra kapanıyor

ayarlar sekmesinde resimdeki kırmızı olan herhangi bir sekemye tıkladıgımda izin vermem için "evet hayır" sekmesi geliyr evete tıklıyorum ve açılıyor 3 sn sonra donup kapanıyor
  4. annysm

Leauge Of Legends "kurulum gerçekleştirilemiyor" hatası

oyunu denetim masaından silmiştim şimdi tekrar yüklemek istiyorum ve bu hatayı alıyorum
  5. annysm

GPS'i nasıl bozabilirim?

babam bazı olaylardan sonra gps ile beni takp ediyor nasıl bozabilirim
  6. annysm

Kingston HyperX 8gb vs Crucial Ballistix 8gb vs CORSAIR Vengeance 8gb

Öncelikle arkadaşlar işlemcim RYZEN 3 2200G ANAKART B450 S2H https://www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-siyah-ddr4-3000mhz-cl15-rgb-pc-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-3000mhz-cl17-1-2v-pc-ram.html...
  7. annysm

Sizce alınır mı (ilanı gördüm almak isteyenler için söyleyin)

https://www.letgo.com/tr-tr/i/asrock-b450m-pro4-anakart-amd_9b9e98e6-1796-43cc-b778-fca107dbac0d
  8. annysm

Açtıgım her program direk kapanıyor yardım lazım

Merhaba arkadaşlar CMD İLE ETKİNLEŞTİRDİĞİM Windows 10 pro kullanıyorum imzamda bilgisayarım da var şimdi sorunu sizlere açıklıyım Herhangi bir uygulamayı açıyorum mesela Rocket leauge yada bir Winrar dosyası 1 yahut 2 saniye açılmaya başlıyor sonra donup kapanıyor ve hiçbir türlü açamıyorum 1-2...
  9. annysm

Yardım ROCKET LEAUGE 2 AŞAMALI DOĞRULAMA YÜZÜNDEN TAKAS HATASI

Hatayı aşşağıya bıraktım arkadaşlar sabah takas yapabilirken 2 aşamalı doğrulama yaptıktan sonra bu hatayı almaya başladım ve üstünden 8 saatten fazla geçti ama hala hata duruyor yardım ederseniz çok sevinirim
  10. annysm

Etherium Minerlık değerlerim

Aşşağıya değerlerimle ilgili resimler bıraktım anlayanlar bakabilrlerse çok sevinirim şu anda açık bırakılıpp gidebilicek durumda mı ? EKRAN KARTIM : ASUS TUF EVO RX 5600XT
  11. annysm

ETHERİUM MİNERLIK YAPARKEN gpu memory junction temperature ISISI

ASUS TUF EVO RX 5600XT YE SAHİBİM AZ ÖNCE İLK MİNERİ BAŞLATTIĞIMDA 76 DERECEYE KADAR ÇIKTI SİZCE BİR SORUN TEŞKİL EDER Mİ BU ARADA 34MH GÖRDÜM İLK BAŞLATTIGIMDA BU ERKANKARTI İLE ODA NASIL
  12. annysm

Yeni Bilgisayarımın yavaşlaması

Merhaba arkadaşlar yaklaşık alalı 6 ay olan bir bilgisayarım var. Son günlerde gerçekten yavaşladı nedenini bilmiyorum HİÇ BİR PARÇA DEĞİŞTRMEDİM PARÇALARI EN AŞŞAĞIYA YAZICAM -Gözle görülecek şekilde yavaşladı ; Evet pc gözle görülücek derecede yavaşladı açılış süresinde bir değişiklik...
  13. annysm

Yeni Youtube kanalım

--Merhabalar arkadaşlar en baştan belirtmek isterim ki ben bu konuyu insanların görüşlerini almak amacı ile açtım reklam olarak da algılana biliri ama en başta belirtmekle zorunluyum-- Öncelikle arkadaşlar eğlence komedi -ve bir süre sonra ise fitness ile ilgili- videolar paylaşıyorum amacım...
  14. annysm

SEA OF THİEVES LAVENDERBEARD HATASI

arkadaşlar bu hatayı düzeltmek için aklımıza gelen herşeyi yaptık silip yükledik falan ne yapabiliriz bilgisi olan var mı
  15. annysm

Youtube remixli şarkılar telif hakkı içeriyor mu

merhaba arkadaşlar ben Tiktok videolarını indirip youtubede derleyip paylaşıyorum 1 videoda 10 a yakın video sesden dolayı telif yiyor acaba bunların yerine remix olanlarını kullanırsam genede telif yermiyim
  16. annysm

Mining yapmak için en mantıklı ayarlar

24 saat açık kalmıyıcak 1 ay kadar günlük 10 16 saat arası çalıştırıcam ekran kartım TUF RX5600XT YENİ VERSİYON
  17. annysm

rx 5600xt 6g ile Mining yapmak mantıklı mı

cevaplarınızı önemsiyorum
  18. annysm

bir modemi farklı odaya taşımak

arkdaşlar odamda telefon hattı kablosundan var ama ben bağlayıp becerememiştim şimdi sorun benim yalnış bağlamamdan başka ne olabilir yalnış da bağlamış olabilirim çünkü
  19. annysm

Marketten Prezer*atif Alma Sorunsalı

Dün gerçekten becerebilecekmiyim diyerek 3 markete gittim ve gerçekten markette insanlar oldugundan dolayı almak çok zorlaşıyor biraz daha düşündüğümde bunu forumda bir konu olarak açmalı ve Dünkü deneyimlerimden çıkardığım yegane sonucu sizlerle paylaşmak istedim -Marketten almak gerçekten bir...
  20. annysm

İtopya.com da Taksıt imkanımız var mı Çözüldü

İtopya.com da Taksıt imkanımız var mı arkadaşlar
Geri